Jobbet Drifttekniker / Processoperatör till ST1 Refinery har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker / Processoperatör till ST1 Refinery publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Drifttekniker / Processoperatör

Vi söker flera drifttekniker till ST1 i Göteborg!

Raffinaderiet står nu inför en serie av investeringar i sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår projektering av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat! 

Nu söker vi på ST1 Refinery dig med några års erfarenhet av driftteknik och med stor framåtanda, driv och engagemang! Är du intresserad av att gå in i en roll där du erbjuds utbildning och utveckling? Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av process- samt tankanläggningar. I samband med jobbet erbjuder vi dig internt en löpande utvecklingsperiod de första tre åren med möjlighet att växa och utvecklas som en grym drifttekniker!

Varmt välkommen med en ansökan om du är intresserad av att jobba i vår spännande raffinaderidrift!

Arbetsbeskrivning

Arbetet på raffinaderiets driftavdelning bedrivs i kontinuerlig skiftgång av fem väl sammansvetsade skiftlag som arbetar som självstyrande grupper. Du placeras inledningsvis i ett av skiftlagen men förväntas vara redo att byta skiftlag om situationen så kräver. Arbetsuppgifterna varierar mellan kontrollrum- och utomhusarbete. Du kommer att arbeta med skötsel och drift av högautomatiserade processanläggningar samt processutrustning som kompressorer, pumpar, ugnar, ångpannor. De dagliga arbetsuppgifterna sker i samverkan med processingenjörer och underhållstekniker.

Vem är du?

  • Lämplig bakgrund är teknisk utbildning (t ex, sjöingenjör, maskinbefäl, YH-utbildning som drifttekniker) på lägst gymnasienivå. Du får gärna ha erfarenhet från liknande processindustrier.
  • Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetsuppgifterna varierar tror vi att du är van att arbeta dels praktiskt med tekniska lösningar dels stimuleras av analytisk problemlösning framför processdataskärmarna.
  • Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Vi erbjuder
  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: [ Link removed ]  


Är du intresserad?
För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR administratör, Josefine Klippenberg via mail: [ Email address blocked ] . Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.


St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors. 

St1 Refinery AB (fd Shell Raffinaderi AB) är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 200 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Fjärrvärmen används till uppvärmning av 70,000 bostäder, vart fjärde hushåll i Göteborg, vilket möjliggörs av världens största anläggning för återvinning av avfallsvärme. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

processingenjör, processindustri, energi, olja, gas, driftoptimering, processer, driftavdelning, förnybar energi, energitjänster, raffinaderi 

J2W: CB2

Referens

a45d643950854972ae4f2550221599

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till