Jobbet Drifttekniker / NOC tekniker / Systemövervakning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker / NOC tekniker / Systemövervakning publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad Nätverkstekniker och/eller har arbetslivserfarenhet från liknande område? Vi vill träffa dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären för ett förutsättningslöst möte. Bravura vill i förebyggande syfte höra mer om dina kompetenser inom nätverksteknik med målsättning att tipsa dig om passande uppdrag längre fram.

Om tjänsten

Hur långt ett uppdrag är specificeras vid uttalat behov. I detta stadie har vi ingen tjänst kopplad till annonsen utan vi träffar gärna dig på en förutsättningslös intervju. Vår målsättning är att kunna matcha kandidater som uppfyller samtliga krav med uppdrag i framtiden.

Om företaget

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter

I rollen som NOC-tekniker blir du en del av ett företags Network Operation Center-avdelning. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter där du exempelvis ansvarar för övervakningen av kunders system, nätverk och servrar. När larm inkommer ansvarar du självständigt för att lösa ärendet genom felsökning och åtgärd. Då NOC-avdelningar oftast är bemannad dygnet runt kräver rollen att du har möjlighet att jobba pass som är förlagda olika tider på dygnet.

Formella krav

• Utbildning inom data/IT med inriktning mot IT/nätverk/kommunikation/säkerhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet • Goda kunskaper inom nätverk • Kunskaper inom OSI-modellen och kan utföra felsökning utifrån densamma • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska • Tidigare erfarenhet av att jobba mot kund, exempelvis i support/kundtjänst/servicedesk • CISCO -certifikat är meriterande Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollerna kan innefatta kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen. Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2754701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till