Jobbet Drifttekniker / drift / fjärrvärme har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drifttekniker / drift / fjärrvärme publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Alingsås

Arbetsbeskrivning

Lockas du av variation i arbetet? Vill du arbeta i nära samarbete med erfarna kollegor? Du erbjuds en tjänst med frihet under ansvar där du får möjlighet att driva ditt arbete framåt.

Om företaget

Alingsås Energi är en kommunägd energikoncern med verksamheterna elnät, fibernät, värme, tjänster samt elhandel och elproduktion. Verksamheterna bedrivs i två bolag, moderbolaget Alingsås Energi Nät AB och dotterbolaget Alingsås Energi AB. Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar. Företaget vill vara delaktiga i utvecklingen av det hållbara samhället och arbetar långsiktigt och målmedvetet för att minska resursförbrukningen i samhället. Alingsås Energi befinner sig i en expansiv fas och söker nu en drifttekniker som vill vara med på deras tillväxtresa.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker hos Alingsås Energi arbetar du med den dagliga driften och underhåll på värmeverket med tillhörande pannor och kringutrustning. Rollen består till stor del av praktiskt arbete på anläggningarna men även av administrativt arbete, vilket bland annat innebär processtyrning och dokumentering i Excel. Du är placerad på Sävelundsverket och tillhör ett team på tre personer som arbetar i samma roll som dig. Beredskap kommer att ingå i tjänsten.

Formella krav

• B-körkort • God datorvana • God svenska i tal och skrift • Tidigare erfarenhet av operativt arbete, gärna inom el- och värmeproduktionsanläggningar, ses som meriterande Vi ser att du som söker tjänsten ser möjligheter i förändringar och som person är du nyfiken, är praktiskt lagd och har ett intresse för att lära dig nya saker. Du trivs i en varierande roll och tycker om att arbeta med arbetsuppgifter där ena dagen inte är den andra lik. Du kan självständigt driva ditt arbete framåt och strukturerar ditt arbetssätt. Vidare tar du stort ansvar för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att dina arbetsuppgifter blir slutförda i tid. Vi tror även att du uppskattar att arbeta i grupp och värdesätter ett nära samarbete med dina kollegor. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Alingsås Energi. Start: Enligt överenskommelse Plats: Alingsås Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Drifttekniker, tekniker, processteknik, energi, drift, värme, el, fjärrvärme, elnät, heltid, Alingsås

Referens

2450501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till