Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driftstekniker IT till Vy Buss, Göteborg jobb i Göteborg på Vy Buss AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driftstekniker IT till Vy Buss, Göteborg på Vy Buss AB

Driftstekniker IT till Vy Buss, Göteborg

Vy Buss AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Rollen
I denna viktiga roll som Driftstekniker IT hos oss på Vy Buss, har du en koordinerande och supportande roll mot både bussdepåer såväl som leverantörer. Främst är du ett stöd för vår IT-plattform och tillhörande administrativa system och du kommer stödja och utbilda/coacha våra depåer och avdelningar. Både gällande hårdvara och användardata. Man kan likna rollen vid en 3rd linesupport och det kan förekomma en del resande till våra olika depåer runt om i landet vid behov, oftast över dagen.

Detta är en mångsidig roll där du även kommer få göra leverantörsuppföljningar och säkra dess kvalité men även bistå med kunskap i nya avtalsskrivningar inom de delar som rör IT. Du kommer få möjlighet att testa, utveckla och marknadsföra lösningar som hjälper till att skapa framtidens smarta reseupplevelser.

Du får en unik kompetens i en spännande bransch där det händer mycket just nu inom det tekniska. Vi söker dig som är öppen, entusiastisk och engagerad. Vi tror att du är någon som vill utveckla dina IT-kunskaper inom ett helt nytt branschområde.

Din erfarenhet
Vi tror att du har en supportfunktion idag inom IT/Teknik, grundläggande kunskaper inom IT och ett intresse för drift och utveckling. Då du har många kontaktytor i rollen, ser vi det som meriterande om du har jobbat med leverantörskontakter i någon form och har en vana att ha nära dialog med samarbetspartners. Förutom att ge support i världsklass, är det bra om du känner dig bekväm och trivs med att arbeta administrativt. Fördelaktigt även att du har vana av avtal och SLA:er inom IT och dess struktur. Duktig på att jobba övergripande och se helheltsperspektiv, mer generalist än specialist.

Som person är du öppen, har lätt för att lära nya saker och är hjälpsam. Du har förmåga att hantera och prioritera många saker samt projekt på ett strukturerat och välskött sätt. Körkort klass B är ett krav.

Du erbjuds
En mycket spännande bransch där nyaste och senaste tekniken är vardag som du får möjlighet att förkovra dig i. Du erbjuds själv komma med förslag på nya lösningar, ta initiativ och hitta nya tekniker och system. Vy Buss är inte rädda för att starta nya projekt och testa nya saker som de gärna ser att du är med och bidrar till. Du kommer erbjudas flexibla arbetstider, frihet under ansvar och en självständig roll. Sist men inte minst, finns vi i fina lokaler på Göteborgs Centralstation, där du kommer jobba tillsammans i ett team som bjuder på mycket humor och stor entusiasm.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Vy Buss med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Karin Kvist på [ Email address blocked ] . Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 23 januari.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 185266