Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driftschef till Sörby slakteri jobb i Uppsala på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driftschef till Sörby slakteri på Poolia

Driftschef till Sörby slakteri

Poolia Uppsala, Uppsala län Heltid

Drivs du av effektiviseringsarbete och motiveras av förbättringsmöjligheter? Har du erfarenhet från en ledande position i ett producerande företag? Då är detta tjänsten för dig.

Sörby Slakteri och Styck AB söker en Driftschef som ska leda och fördela det dagliga arbetet samt sköta administration som är kopplad till driften. I rollen som Driftschef blir du VD’ns högra hand och gör allt som krävs för att driften ska fungera smidigt och effektivt. Du får en central roll med mycket ansvar och överblick över hela verksamheten. Sörby Slakteri har en platt organisation, med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Heby. Vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten
I uppdraget som Driftschef ingår det att leda och fördela arbetet på anläggningen. Du kommer driva effektiviserings- och förbättringsarbete för verksamheten samt hantera frågor och ärenden i den dagliga driften. Vidare kommer du vara medarbetarnas närmsta chef vilket innebär personal- och arbetsmiljöarbete.

Arbetat går även ut på att sköta administration kring slakt och styckning i de databaser som berörs både centralt och lokalt samt sköta inspektioner och åtgärder till följd av inspektionsresultat.

I rollen ingår även att sammanställa underlag inför fakturering samt fakturera kunderna. Vidare kommer du vara kundernas kontaktperson på plats och hantera bokningar över mail och telefon.

Vem är du?
Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och har tidigare erfarenhet från en arbetsledande position i någon form av drifts- och detaljintensivt företag som till exempel produktion, lagerverksamhet, dagligvarubutik, hotell, restaurang eller motsvarande.
Du är van att arbeta strukturerat med administration och dokumentation, har gedigen datavana samt känner dig bekväm med Officepaketet.

Som person är du bra på att motivera dina medarbetare och ser alltid till företagets bästa. Struktur och planering är viktigt för dig och dessutom har du förmåga att utveckla rutiner, arbetssätt och struktur för medarbetare och företag.
Vidare är du noggrann med detaljer, samtidigt som du ser effektiviseringsmöjligheter i allt och har förmåga att genomföra förändringar.
Vi tror även att du är glad och positiv och ser möjligheter snarare än svårigheter. Du är dessutom i god fysisk form och har inget emot att hugga i där det behövs, eftersom tjänsten kan komma att kräva att du gör tillfälliga inhopp i driften.
För att trivas i denna roll behöver du tycka om att vara den som alla vänder sig till. Då du kommer arbeta över många kontaktytor krävs det god förmåga i både svenska och engelska i tal och skrift.

Om du har tidigare erfarenhet inom slakteribranschen, arbetat med ekonomisystem, fakturering och certifieringssystem samt arbetsmiljöarbete är det ett stort plus.

För tjänsten krävs B-körkort

Om verksamheten
Sörby slakteri och Styck AB är ett litet slakteri i Heby, som slaktar och styckar främst nöt och lamm, men också gris och vilt. Vi har funnits sen 2009 och är väl etablerade på marknaden. Vi har ca 10 medarbetare. Vår verksamhet är intensiv och rullar på i högt tempo med många lagkrav och detaljer som ska uppfyllas varje dag.

 

Rekommenderade jobb

Driftschef till Sörby slakteri
Poolia Uppsala Heltid
Driftschef till Sörby slakteri
Poolia Västerås Heltidsanställd
Driftchef till Renova AB i Göteborg
Renova AB Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60472