Jobbet Driftschef/Arbetsledare till Sodexo i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driftschef/Arbetsledare till Sodexo i Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Sodexo i Sundsvall växer och stärker nu upp sin organisation i form av en driftchef/arbetsledare. Söker du ett varierande arbete som innebär både personalledning, resultatansvar och administration?

Information om uppdraget:

Uppdraget som Arbetsledare för Sundsvall med omnejd innebär att fortsätta driva och utveckla verksamheten och affärerna i linje med Sodexos mål och visioner. Som arbetsledare har man fullt verksamhetsansvar vilket bl.a. innefattar personal- och budgetansvar. Du har det övergripande ansvaret att leda och utveckla personal, kunder och Sodexos affärer. Uppdragen varierar i storlek och du kommer ansvara för både små och stora uppdrag.

Du arbetar nära framtida kunder med att presentera Sodexo och deras tjänster. Sodexo arbetar med Quality of Life services vilket innebär att de ständigt förväntas leverera innovativa servicelösningar till deras kunder och bli det självklara valet när det kommer till leverantör av FM tjänster.

Utveckling, uppföljning och verksamhetsstyrning är viktiga delar av ditt arbete. Du arbetar aktivt med att bredda leveransen, dvs. kundarbete där du tillsammans med dina medarbetare utvecklar merförsäljning på befintliga kunder och kontrakt. Du arbetar även nära säljorganisationen med att ta fram nya och attraktiva anbud till framtida kunder. Sodexos tjänster är kontinuerligt under utveckling, vilket gör att rollen även innebär att implementera och utveckla erbjudandet till kund i varje affär.

Tjänster som ingår i Sodexos erbjudande är t.ex. fastighetstjänster, lokalvård, vaktmästeri, reception, restaurang, intern service med mera.

Detta söker vi:

Då detta är en ledarroll och arbetet innebär att leda och stötta medarbetare är det viktigt att du känner dig trygg i detta. Du känner dig bekväm med att vara ute i verksamheten och har erfarenhet av denna typ av personalledning sedan tidigare. Du har erfarenhet från servicebranschen och med försäljningsarbete, det är meriterande med tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning.

Du har erfarenhet av budget och resultatarbete och av att leda och styra verksamheter och dess medarbetare. Du arbetar obehindrat i Officepaketet och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, det är meriterande med fler språkkompetenser. Resor förekommer i tjänsten vilket ibland innebär krav på att kunna vara flexibel gällande arbetstiden. Du har grundläggande kunskap kring svensk lagstiftning och arbetsrättsliga frågor. B-körkort är ett krav.

Detta är en roll med stor variation varför det är viktigt att du är en social person som trivs i en föränderlig miljö. Du är duktig på att prioritera och strukturera och förstår att detta är en viktig del i att nå framgång och lönsamhet. Du har förmågan att anpassa dig till olika situationer och är inte rädd för att fatta beslut. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan. Tänk på att noga genomarbetade ansökningshandlingar ökar dina chanser i urvalsprocessen.

Arbete dagtid, vardagar, kontorstider. Resor förekommer i tjänsten. Placeringsort Sundsvall. Tillträde sker enl. överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid dock senast under 2019-02. Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen men du blir direktanställd av Sodexo.

Om arbetsgivaren:

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet. Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45624

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till