Jobbet Driftsättare till Aiab energy AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driftsättare till Aiab energy AB publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Timrå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Aiab energy är Sveriges ledande leverantör av strömförsörjningsutrustning inom området reservkraft, avbrottsfri kraft och DC-system. Aiab Energy utför projektering, konstruktion, tillverkning, installation, driftsättning samt utbildning och service.

Information om uppdraget:

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda, kunniga medarbetare i ett marknadsledande väletablerat företag.

Som driftsättare på Aiab energy kontrollerar du tillverkade produkter inför leverans. I arbetet ingår också att driftsätta och utföra service och reparationer av egna produkter på plats hos Aiab energys kunder. Därmed är dialogen med kund en viktig del i rollen som driftsättare där du säkerställer att de är informerade om produkterna.

Du utför ditt arbete självständigt, men ingår i ett team av driftsättare. Driftsättning och service utförs på plats hos kund runt om i Sverige, vilket medför ca 100 resdagar med övernattning per år. Du utgår från Fagervik och arbetstiden är förlagd till vardagar. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du anställs av Aiab energy, tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god kunskap inom el och automation, och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som driftsättare. Erfarenhet av att arbeta med reservkraftsanläggningar är meriterande.

För att trivas i rollen som driftsättare på Aiab energy bör du trivas med att arbeta på fältet nära kund. Du har en positiv inställning och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar. Du ser inte resor i tjänsten som något hinder. Som person är du analytisk och har förmåga att fatta självständiga beslut. B-körkort är ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42778

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Juniora .Net-utvecklare till SSG Sundsvall Academic Work
Energiingenjör inom VVS till Sweco Sundsvall Professionals Nord
Senior projektledare till Eltel sökes! Sundsvall Professionals Nord
Avdelningsledare Hemelektronik Sundsvall Elgiganten AB
Eltekniker till STT Emtec Sundsvall Professionals Nord
Interim lönekonsult Sundsvall Amendo Bemanning
Affärsassistent till SCA Wood Sundsvall StudentConsulting
Säljagent till Morups Fönster AB Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Innesäljare till proaktivt team Sundsvall Amendo Bemanning
Kommunikatör till Com Hem Timrå StudentConsulting
Kommunikatör till Com Hem Härnösand StudentConsulting
Forskare inom Tillämpad Digitalisering Sundsvall RISE Research Institutes of Sweden
Regionchef Mellannorrland Sundsvall Unionen
Tillståndstekniker Sundsvall e.on
Projektledare Sundsvall Atea
Lösningsarkitekt Cloud Sundsvall Atea
Butiksmedarbetare till Axfood! Sundsvall Professionals Nord
Tekniker sökes för uppdrag hos Eltel! Sundsvall Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till