Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driftsättare/Säkerhetstekniker - Confidence Security jobb i Sundbyberg på Confidence Security AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driftsättare/Säkerhetstekniker - Confidence Security på Confidence Security AB

Driftsättare/Säkerhetstekniker - Confidence Security

Confidence Security AB Sundbyberg, Stockholms län Heltid

 

LEVEL – SECURING ASSETS & PEOPLE
LEVEL – En av marknadens mest expansiva och moderna säkerhetsaktörer med balans mellan människa och teknik för att möjliggöra kundernas bästa och marknadens behov av utveckling och digitalisering. Koncernen grundades 1989 och har idag ca 300 anställda och finns representerade i Norden. Confidence erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för människor och tillgångar genom tre samverkande, kompletterande och framför allt balanserade divisioner Advisory | Technology | Operations. Koncernen har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet.

LEVEL är en modern säkerhetskoncern med historia så långt tillbaka som 1989. Koncernen erbjuder den nordiska marknaden en heltäckande portfölj av kvalificerade säkerhetstjänster, system och produkter som innefattar hela säkerhetsområdet. Erbjudandet innefattar som exempel kvalificerad säkerhetsrådgivning, design, leverans av modern säkerhetsteknik, övervakning och operativa tjänster som personskydd, bevakning- och parkeringstjänster. Verksamheten är operativ 24/7 året runt med ständig beredskap. En kultur i världsklass, kontinuerlig kompetensutveckling, nödvändiga certifieringar och auktorisationer är viktiga hörnstenar i bolagets verksamhet men viktigast av allt är bolagets medarbetare. Bolagets mål är att inom samtliga sina utvalda verksamhetsområden erbjuda marknadsledande kompetens, kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar.

Confidence är verksamt över hela säkerhetsmarknaden. Koncernen tillhandahåller rådgivning, tjänster, system och produkter, och kompletta helhetslösningar inom säkerhet. Huvuddelen av tjänsterna levereras primärt i egen regi men som stöd finns i ett partnernätverk med kompletterande spetskompetens. Våra system och produkter tillhandahålls från noga utvalda och ledande samarbetspartners och tillverkare som av bolaget anpassas efter kundernas specifika behov. Bolaget tillhandahåller även beredskap 24/7, larmcentrals- och SOC-tjänster, service och support. Confidence prioriterade målgrupper är samhällsbärande organisationer, kritisk infrastruktur, samt större offentliga och privata kunder där säkerhet är en prioriterad och viktig del i den dagliga verksamheten. Confidence nuvarande kunder finns framför allt inom segmenten kritisk infrastruktur, fastighet, transport, offentlig sektor, industri- och tjänsteföretag samt inom hotell och evenemangsverksamhet och utöver detta levererar Confidence även tjänster till privatpersoner.

VERKSAMHETSOMRÅDEN/DIVISIONER
Koncernens verksamhet organiseras genom tre divisioner där samverkan ger en unik möjlighet att leverera en heltäckande och skräddarsydd säkerhet för bolagets prioriterade målgrupper.


Driftsättare/Säkerhetstekniker

Har du erfarenhet av integrerade säkerhetssystem och vill arbeta som en av våra experter?

Vill du bli en del av ett professionellt team i en självständig roll med omväxlande projekt?


Som Driftsättare/säkerhetstekniker kommer du att vara en av våra specialister på kundanpassade säkerhetslösningar och i det dagliga arbetet ingår i huvudsak att konfigurera och driftsätta olika sorters säkerhetssystem. Våra kunder är vana med skräddarsydda lösningar baserade på spetsteknologi och du förväntas leverera service av högsta kvalitet och bidra till hög nivå av kundnöjdhet. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor kompetens inom säkerhet. Confidence är certifierade enligt Great Place to Work. Vidare kommer du att stötta dina kollegor med tekniska lösningar hos nya och befintliga kunder, agera säljstöd samt assistera vid projektering. Du kommer du att ha stora möjligheter att påverka både företagets och din egen utveckling då vi har en platt organisation med högt till tak och korta beslutsvägar.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av integrerade säkerhetssystem inom inbrottslarm, passage, CCTV och speciallösningar. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av Lenel OnGuard och Pacom Unison. I den här tjänsten behövs ett kvalitativt förhållningssätt och ett brinnande intresse för att hitta och utveckla effektiva lösningar. Du är bra på att skapa förtroendefulla relationer och har förmåga att bibehålla en tät dialog med alla intressenter genom projektens livscykel. I ditt dagliga arbete arbetar du främst på svenska men det är även viktigt att du kan kommunicera på engelska i tal och skrift. Vi förflyttar oss mellan kontoret och våra kunder och därför är B-körkort ett krav. Resor inom Sverige kan förekomma.

Du erbjuds förutom en spännande utmaning och trevliga arbetskamrater, bra anställningsvillkor och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 18218.5.52573