Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driftsättare/Säkerhetstekniker - Confidence Security jobb i Sundbyberg på Confidence Security AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driftsättare/Säkerhetstekniker - Confidence Security på Confidence Security AB

Driftsättare/Säkerhetstekniker - Confidence Security

Confidence Security AB Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Confidence är en specialist inom säkerhetsintegration och kundanpassade säkerhetstjänster som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, trygghetskameror och IT infrastruktur. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Confidence består av medarbetare som vill mycket och drivs av att erbjuda en hög innovativ kompetens. Vi brinner för att leverera lösningar med hög kvalitet till stor nytta för kunden. Alla medarbetare är med och tar ansvar för leveransen till våra kunder och har ett stort eget initiativansvar som bidrar till våra gemensamma mål.

Confidence Security Sweden AB ingår i Confidence-koncernen som är noterat på NASDAQ First North. Vi är idag cirka 70 medarbetare och finns etablerade idag på 3 st orter, Stockholm, Göteborg och Rättvik. Detta gör att du som anställd erbjuds en arbetsplats som satsar för framtiden, där vi arbetar aktivt med förbättringar och utveckling av vår verksamhet. Hos oss blir du del av ett lokalt team där du arbetar nära dina kollegor och får möjlighet till eget inflytande och en trygg arbetsplats.

Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat som stimulerar utveckling hos våra medarbetare och erbjuder möjligheter till både vidareutbildning och finna nya inriktningar inom vår verksamhet. Det är dina intressen, ambitioner och arbetsresultat som avgör hur långt du avancerar med oss. På Confidence är alla lika värda och är en del av ett starkt samspelande team som skapar framgång. Till vårt kontor i Sundbyberg söker vi nu fler kompetenta medarbetare.

Driftsättare/Säkerhetstekniker

Har du erfarenhet av integrerade säkerhetssystem och vill arbeta som en av våra experter?

Vill du bli en del av ett professionellt team i en självständig roll med omväxlande projekt?


Som Driftsättare/säkerhetstekniker kommer du att vara en av våra specialister på kundanpassade säkerhetslösningar och i det dagliga arbetet ingår i huvudsak att konfigurera och driftsätta olika sorters säkerhetssystem. Våra kunder är vana med skräddarsydda lösningar baserade på spetsteknologi och du förväntas leverera service av högsta kvalitet och bidra till hög nivå av kundnöjdhet. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor kompetens inom säkerhet. Confidence är certifierade enligt Great Place to Work. Vidare kommer du att stötta dina kollegor med tekniska lösningar hos nya och befintliga kunder, agera säljstöd samt assistera vid projektering. Du kommer du att ha stora möjligheter att påverka både företagets och din egen utveckling då vi har en platt organisation med högt till tak och korta beslutsvägar.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av integrerade säkerhetssystem inom inbrottslarm, passage, CCTV och speciallösningar. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av Lenel OnGuard och Pacom Unison. I den här tjänsten behövs ett kvalitativt förhållningssätt och ett brinnande intresse för att hitta och utveckla effektiva lösningar. Du är bra på att skapa förtroendefulla relationer och har förmåga att bibehålla en tät dialog med alla intressenter genom projektens livscykel. I ditt dagliga arbete arbetar du främst på svenska men det är även viktigt att du kan kommunicera på engelska i tal och skrift. Vi förflyttar oss mellan kontoret och våra kunder och därför är B-körkort ett krav. Resor inom Sverige kan förekomma.

Du erbjuds förutom en spännande utmaning och trevliga arbetskamrater, bra anställningsvillkor och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 18218.5.52573