Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driftsäkerhetsingenjör jobb i Perstorp på Perstorp

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driftsäkerhetsingenjör på Perstorp

Driftsäkerhetsingenjör

Perstorp Perstorp Heltid

Vi söker nu en driftsäkerhetsingenjör till vår Continuous Improvement-avdelning inom Perstorp Specialty Chemicals AB.

Om rollen

Som driftsäkerhetsingenjör bidrar du till Site Perstorps utveckling genom att initiera och driva förbättringsarbete genom olika metoder, bland annat rotorsaksanalyser.

Du ingår i ett team bestående av 5 medarbetare och arbetar också nära produktionschefer och övrig personal på fabrikerna. I dina uppgifter ingår att ansvara för utvärdering och revidering av det förebyggande underhållet tillsammans med Underhållsteamet och att ansvara för en investeringsplan med syfte att uppfylla krav på tillgänglighet högskolei fabrikerna. Du kommer även att driva vissa mindre investeringsprojekt och deltaga i andra större investeringsprojekt, där din uppgift bl a är att ansvara för att val av utrustning är det bästa för Site Perstorp.

Vem är du?

Du har ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning på maskin/kemi eller annan motsvande utbildning med inriktning på produktion/underhåll. Har du tidigare arbetserfarenhet från produktion eller underhåll är det meriterande men du kan också vara nyutexaminerad från universitet.

Det viktigaste för oss är att du har en ambition att utvecklas, ser möjligheter och har driv och initiativförmåga. Du måste vara strukturerad och metodisk, du tycker att det är roligt med förändringsarbete och har förmågan att kunna genomföra det. Även om arbetet ställer krav på att du är självgående är det också mycket viktigt med god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team.

Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är ett krav. Har du kunskaper om Lean, Six sigma, konstruktionsberäkningar och arbete i explosionsfarlig miljö – ATEX, är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Perstorp.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Continuous Improvement Manager Site Perstorp Tony Persson på telefon

+46435788078
.

Välkommen med din ansökan!

Vi vill ha din ansökan senast 2022-01-30.

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 135 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 350 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2020 uppgick till 9.2 miljarder kronor.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1512126