Jobbet Driftplanerare till VA SYDs enhet för drift och administration inom avfall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driftplanerare till VA SYDs enhet för drift och administration inom avfall publicerad av VA SYD

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.Driftplanerare till VA SYDs enhet för drift och administration inom avfall (visstid)

Har du tidigare arbetat med kundrådgivning samt är noggrann och driven? Vill du hjälpa till med att förstärka vår insats för miljön och arbeta på Avfallsavdelning inom driftplanering!

Din kommande roll

Avfallsavdelningen ansvarar för insamlingen av hushållsavfall i Malmö stad och Burlövs kommun. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra tjänster mot en mer hållbar avfallshantering med utökad sortering och minimering av avfall. Som driftplanerare arbetar du med kundärenden, avvikelsehantering och arbetsmiljöfrågor. Arbetet omfattar mycket kontakter med våra entreprenörer som sköter hämtningen av avfallet samt planering och uppföljning av våra kunders avfallshantering. Detta innebär rådgivning samt hantering av abonnemang och klagomål via e-post, telefon och platsbesök. Vi arbetar aktivt för att förbättra arbetsmiljön även på kundernas hämtställen. Du kommer ingå i en grupp med tre andra driftplanerare.

Vi erbjuder

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. Vi arbetar i fina lokaler nära Malmö centralstation. 2018 och 2019 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en mycket bra arbetsplats av våra anställda.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet med tydlig miljöidentitet och som står bakom våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet. Du trivs i kontakter med människor. Som driftplanerare har du förmåga att bemöta våra kunder professionellt och serviceinriktat. Du är en positiv och kreativ problemlösare med analytisk förmåga. Vi ser gärna att du är noggrann, strukturerad och självgående.

Dina erfarenheter

 • Arbetat med kundärenden och kundkontakter och hantera flera ärenden samtidigt
 • Avslutad gymnasieutbildning
 • Datorvana
 • Körkort B
 • Uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har högskoleutbildning eller erfarenhet inom exempelvis arbetsmiljö eller logistik.

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget?

Kontakt

Rekryteringsansvarig, Chefspoolen, Sofie von Homeyer - 0709-24 87 98

Enhetschef VA SYD, Lars-Fredrik Alingfeldt - 040-635 04 31 (frågor om tjänsten)

Anställningens omfattning

Anställningsform: Visstid, februari 2021 – januari 2022

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2020.

Du ansöker via ”Ansök” nedan.

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:

 • Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
 • Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
 • Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
 • Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
 • Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
 • Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

Övrig information

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande och följa GDPR ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller pappersformat.

Referens

6B4BBA86E63D48B894257ABB3C564

Om företaget

Chefspoolen är ett svenskt företag med verksamhet inom rekrytering, coaching och ledarskapsutveckling. Våra kunder finns över hela Sverige i det privata näringslivet och inom offentlig sektor.

Alla våra konsulter har lång egen chefserfarenhet – din garanti för ett lyckat resultat. Chefspoolen sätter sig snabbt in i företaget och förstår behov, förändring och utveckling. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom rätt rekrytering och utveckling av chefer och specialister. Våra kontor finns i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till