Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Driftledare/projektledare jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driftledare/projektledare på Fasticon Kompetens AB

Driftledare/projektledare

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Projektledare/Driftledare sökes  med chans för anställning hos kund!

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en projektledare/driftledare för ett konsultuppdrag som kommer att pågår ett halvår. Efter uppdragets slut finns möjlighet till anställning hos kund. 

Vår kund är ett attraktivt privat bolag inom service- och installation med arbetsplats ute hos flera kunder i Mellansverige. Det är möjligt att hantera uppdraget till stor del på distans, men behov finns att vara ute hos kund ca 1 dag per vecka. Uppdraget är på heltid.

Det här är ett uppdrag som passar dig som är en engagerad ledare med bred fastighetskompetens. Uppdraget innebär att du har ett övergripande ansvar för flera kunder och leder mindre och större projekt ute hos kund. Du är kundens högra hand och hjälper till med beställningar och verkställer dessa.

Din bakgrund
Du har tidigare arbetat systemdrivet och är van vid att leda processer och övervakningshantering. Vidare är du en ledare som självständigt driver projekt från start till mål. 

Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med en god samarbetsförmåga och ser vikten av gott samarbete.

Arbetsdagarna är varierande, något du uppskattar och tar vara på genom att självständigt planera hur arbetsdagen ska utformas.

Vi söker dig som har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Goda och dokumenterade kunskaper inom fastighetsteknik.
  • Erfarenhet av projektledning och driftledning.
  • B-körkort.

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam på [Click Here to Email Your Resumé] alt. 073-415 43 16.
 
Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 238308