Jobbet Driftledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driftledare publicerad av e.on

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark.

Driftcentralen i Malmö består av ett 20-tal medarbetare som tillsammans arbetar med att övervaka elnätet. Här arbetar vi dygnet runt för att se till att allting fungerar för våra kunder och se till att våra underentreprenörer och montörer kan utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Vi söker nu en ny kollega som vill vara med oss i en bransch som möter en framtida elmarknad som genomgår en spännande förändring. 

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Utföra planerade kopplingar vid om- och nybyggnationer
  • Planera och verkställa felavhjälpning
  • Larmövervakning av mellanspänningsnätet
  • Samverka med driftplaneringen och delta i projekt
  • Skriva instruktioner till stöd för den operativa verksamheten

För att du ska vara framgångsrik i rollen tror vi att du har någon form av utbildning inom elkraft eller att du har införskaffat dig kunskap på annat sätt. Vi tror också att du har ett genuint intresse för eldistribution och har en lösningsorienterad inställning. Eftersom driftcentralen bemannas dygnet runt är det viktigt att du har möjlighet att arbeta i skift.

Då rollen innebär många olika kontaktytor med kollegor och entreprenörer är det viktigt att du på ett enkelt sätt kan förmedla information och gillar att knyta kontakter. Vi som jobbar här sitter tillsammans och har ett öppet klimat med god stämning där vi respekterar, hjälper och stöttar varandra. Gemensamt är att vi tar detta seriöst och att det ska gå rätt till. Det är ett viktigt arbete!

Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom E.ON och här har du också möjlighet att delta i olika projekt som pågår i andra delar av verksamheten.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi behandlar ansökningar löpande, men senast 1 september

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:

Selma Najar, +46 70 2124771

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Unionen: Lars-Inge Gustavsson , +46 73 0499876
Akademikerna: Malin Johansson, +46 705 240210
Ledarna: Michael Andersson, +46 705 250129
SEKO: Mats Lundberg, +46 730 499778


Referens

99494

Om företaget

Här förnyar vi Sverige
Ett bultande hästhjärta, passion för cykling eller simning i blodet? Eller är din grej mer ett seriemaraton från soffan? Hos oss finns människor med alla möjliga olika intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv.

Det är då vi berikar varandra som mest.

På E.ON är alla lika olika, men vi har samtidigt en sak gemensamt: vi brinner för vårt mål - att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi senast till år 2025. Det är ingen liten ambition, och för att vi ska kunna nå dit krävs människor som vill vara med och göra skillnad och bryta ny mark tillsammans. Som till exempel Marianne på bilden, som inte bara älskar ridning och hästar utan dessutom är en av pionjärerna inom förnybar fjärrvärme.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad? Möt Marianne och några av oss andra här!

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till