Jobbet Driftkoordinator inom e-handel sökes till välkänt bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driftkoordinator inom e-handel sökes till välkänt bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett stort e-handelsbolag och utvecklas på arbetsplatsen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räknings en driven driftkoordinator inom e-handel. Vår kund designar, utvecklar, tillverkar och säljer livsstilselektronik för den globala marknaden via fyra välkända varumärken. Bolaget grundades i slutet av 2008 och lanserade sina första produkter i december 2009. Sedan dess har företaget sålt över tjugo miljoner produkter och etablerat fyra varumärken för att nå olika målgrupper och distribuera produkter via cirka 20 000 återförsäljare globalt.

Vi söker en person som har ett intresse för eCommerce, logistik och kundtjänst och som vill vara med och hjälpa till med att utveckla bolagets ehandel. I rollen som Operations Coordinator kommer du att stötta bolagets eCommerce Operations Manager med global orderhantering, returhantering, utveckling och förbättring av rutiner och logistikflöden. Du kommer även att vara kontaktperson och 2nd line Support för bolagets kundtjänst team.

Tjänsten startar i september och löper på under sex månaders provanställning därefter tillsvidare. Du blir anställd som konsult via StudentConsulting men arbetar på kundens fina kontor mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid under kontorstider. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst eller administration. Det viktigaste för vår kund är att du har förståelse för system samt att du är flexibel som person. Vi ser att du behärskar det svenska och engelska språket flytande, både i tal och skrift. Du är van vid att arbeta i system och har goda kunskaper i Office-paketet. Som person är du tålmodig, nyfiken och noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du får ha ett brett kontaktnät och kommunicera både internt och externt. Vidare är du initiativtagande och duktig på att samarbeta. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansöka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43352

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

In House BI Developer Stockholm Nigel Frank International
Student Stockholm Hilti
IT administratör till Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
First line support till servicedesk i Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Säljare Enköping Elgiganten AB
Systemverifierare Järfälla SAAB
Samhällsbyggnadschef Stockholm Sollentuna Kommun
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search
Brand ambassador sökes för extrajobb! Stockholm StudentConsulting
Marketing Coordinator Stockholm Xlnt (Alla Enheter)
HR-Partner till Filippa K Stockholm Academic Work
Atlas Copco söker junior HR-generalist Stockholm Academic Work
Nyutexaminerad GIS-specialist Stockholm Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till