Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driftingenjör till Kretslopp och vatten Göteborg jobb i Mölndal på Göteborgs Stad Kretslopp och vatten

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driftingenjör till Kretslopp och vatten Göteborg på Göteborgs Stad Kretslopp och vatten

Driftingenjör till Kretslopp och vatten Göteborg

Göteborgs Stad Kretslopp och vatten Mölndal, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker dig som är driftingenjör med erfarenhet från processövervakning. Har du erfarenhet från en liknande roll inom livsmedelsproduktion, kommunal förvaltning eller kommunalt bolag? Då finns din nya möjlighet på Kretslopp och vatten i Göteborg. 


ansvarsområde.

Avdelningen Dricksvattenproduktion svarar för dricksvattenberedningen för Göteborgs stad på de båda vattenverken Alelyckan och Lackarebäck. På avdelningen arbetar ungefär 70 personer.

Vattenverken är inne i en period med stora projekt för att trygga göteborgarnas tillgång till rent och gott dricksvatten nu och i framtiden. För att säkerställa dricksvattenproduktionen behöver vi förstärka vår organisation med en nyfiken och intresserad driftingenjör till Lackarebäcks vattenverk. Hos oss har du möjligheten att arbeta med vårt viktigaste livsmedel, dricksvatten, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i en teknikintensiv anläggning.

Reningsprocessen på Lackarebäcks vattenverk styrs ifrån kontrollrummet och som driftingenjör hos oss kommer du vara den person som periodvis leder driftteamet bestående av tekniker, ingenjörer och elektriker. I driftteamet kommer ni aktivt arbeta tillsammans med kvalitetssäkring av dricksvatten i den dagliga driften. Optimering och styrning av processen såväl som felavhjälpning och problemlösning kommer att vara en del av dina uppgifter. Att vi har tillräckligt med processkemikalier på plats och att ställa av utrustning så vi kan utföra underhåll ser du till.

I rollen ingår även att dokumentera och ta fram underlag för rutiner, planer och övningar. Du kommer att delta i utvecklingen av dricksvattenprocessen samt ha en nyckelroll genom din tekniska kompetens och din lokala kännedom i olika projekt som bedrivs på vattenverket.

Vad du som medarbetare får
Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna. Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med normalarbetstiden mån-fre 07-15:30. Beredskapstjänstgöring kommer ingå i tjänsten.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning mot process, drift och underhåll eller motsvarande. Du har sedan tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och erfarenhet från processövervakning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom livsmedelsproduktion, kommunal förvaltning eller kommunalt bolag.

Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du som person för ett respektfullt arbetsklimat på arbetsplatsen. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra arbetsuppgifter och bidrar till helheten.

Vi ser att du som söker tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamheten i fokus och är mån om att slutföra det du påbörjat. I rollen som driftingenjör har du förmågan att agera på egen hand utifrån vad situationen kräver, du har förmåga att ta beslut inom ramen för ditt uppdrag och är handlingskraftig och trygg med hur du agerar utifrån de besluten.

Tjänsten är säkerhetsklassad nivå 2 och förutsätter godkänd registerkontroll från Säpo och svenskt medborgarskap. För tjänsten krävs även att du har B-körkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ansökan.

Ansökan
Välkommen med din intresseanmälan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 9 augusti. Du skickar in din ansökan på randstad.se med CV och personligt brev eller enkelt med din LinkedIn-profil. Tänk på att din LinkedIn-profil behöver vara uppdaterad innan ansökan görs med relevant information. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Victoria Reeve [ Email address blocked ]  
Fackliga företrädare
Maria Lidberg, Saco 031-3687331
Pär Falk, Vision 031 - 368 73 01

 

Rekommenderade jobb

Driftingenjör till Kretslopp och vatten Göteborg
Göteborgs Stad Kretslopp och vatten Mölndal Heltid
Finans- och koncernredovisningschef till Göteborg Stad
Göteborgs Stad Stadsledningskontoret Göteborg Heltidsanställd
Administrativ chef till Lärande och Kulturförvaltningen, Lidingö Stad
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201346908