Jobbet Driftingenjör till direktrekrytering i Kungsängen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driftingenjör till direktrekrytering i Kungsängen! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Bro

Arbetsbeskrivning

Har du en teknisk högskoleutbildning eller erfarenhet som driftingenjör inom fastigheter? Hos vår kund får du möjlighet att vara en del av ett drivet företag där du får chansen att utvecklas och vara med på en spännande resa!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en driftingenjör till vår kund som är ett helägt bostadsföretag som hyr ut lägenheter, butiker och lokaler i Kungsängen och Bro. Bolaget har en omsättning på 189 miljoner kronor och äger och förvaltar 1 945 lägenheter. Företaget är beläget i Kungsängen Centrum, mindre än en halvtimme med pendeltåg från Stockholm.

Nu söker företaget förstärkning i form av en Driftingenjör. Arbetet kommer innebära att strategiskt implementera lösningar i bolagets fastigheter. Energioptimering är en central del av arbetet där du är med under hela processen från idé och initiativ till uppföljning av genomförda projekt. Att kunna möta krav på minskad energiåtgång och miljöpåverkan kräver att man håller sig uppdaterad kring ny teknik på marknaden och kunna se över vad som är bästa lösningarna för företaget. Att göra kravställningar, granskningsarbete, myndighetsbesiktningar och delta vid påbyggnadsmöten är alla delar som du kommer att bistå med.

Inköp och implementering av ett uppföljningssystem för energiförbrukning som fungerar med befintligt fastighetssystem är en av de första arbetsuppgifterna som kommer att ske. Att ha en god kommunikationsförmåga med IT är därför viktigt. Uppföljning och analys kring energieffektivisering och att ansvara för myndighetskrav och lagar angående besiktningar är också en del av arbetet. Ansvar kring bolagets tekniska installationer vid ny- och ombyggnationer samt att skapa en strategisk underhållsplan för dessa tillsammans med budgetansvar och uppföljning är ytterligare uppgifter som du kommer att ansvara för. Tjänsten är ett ypperligt tillfälle att starta din karriär där du ges stora utvecklingsmöjligheter till att växa inom arbetet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som driftingenjör inom fastigheter eller har en teknisk högskoleutbildning gärna med inriktning inom installation, rör, ventilation, VVS eller liknande. Som person driven, noggrann och metodisk. Du har en god strategisk förmåga och ett brinnande teknikintresse. Du är också kommunikativ och nyfiken. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43740

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Byggprojektledare med intresse för miljöfrågor Stockholm Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent Stockholm Michael Page
IT-tekniker till Capio Stockholm Academic Work
Verksamhetsutvecklare till Aptly Stockholm Academic Work
Junior PHP-utvecklare till Byggmax Stockholm Academic Work
Senior HR Business Partner Stockholm Michael Page
Produktsamordnare Buss Södertälje Scania
HR Business Partner Stockholm Michael Page
In-house Dynamics NAV developer - Retail customer Stockholm Nigel Frank International
Line role - Dynamics NAV developer - Stockholm Stockholm Nigel Frank International
Inköpsansvarig järnvägsentreprenad Stockholm Michael Page
Byggprojektledare med intresse för miljöfrågor Stockholm Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomichef till Recab AB Stockholm Invici
Byggprojektledare Stockholm Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till