Jobbet Driftingenjör inom NOC i stockholm sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driftingenjör inom NOC i stockholm sökes! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du intresserat av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Är du innovativ och gillar att tänka nytt? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba på NOC (Network Operation Center) det vill säga övervakning av tekniska system. Rakel används av alla blåljusmyndigheter i Sverige och är en förutsättning för att trygga säkerheten i hela landet. Rakel måste därför fungera året runt, dygnet runt och i storm så väl som i solsken. Tillsammans med din grupp kommer du arbeta med att säkerställa funktionalitet och kvalitet i Rakelnätet. I rollen som driftingenjör kommer du tillsammans med dina kollegor felsöka och fel avhjälpa av Rakelnätet och dess utrustning, du kommer att jobba delvis i utvecklingsprojekten och bevaka Rakel NOC's intressen samtidigt som du avlastar projektet.

Om företaget
Kunden är ett företag som erbjuder säkra, stabila och robusta tjänster inom kommunikation till både privata och offentliga organisationer. Företaget når hela Sveriges befolkning och äger samt ansvarar för de rikstäckande robusta marknätet för tv, radio och kommunikation.

Din profil
För att kunna passa in i rollen som driftingenjör bör du ha: • Högskoleutbildning inom IT/telekommunikation eller på annat sätt uppnådd kompetens i ämnet. • Har flera års erfarenhet från liknande jobb med inriktning telekommunikation, mobila nät eller datanät. • Du ska kunna läsa och tolka teknisk dokumentation på såväl svenska som engelska och omsätta detta i praktiken • Svensk medborgare • Svenska i tal och skrift • Är ansvarstagande för helheten och har förmågan att se var din insats behövs och även agera i samma syfte. Vi lägger stort vikt på din personlighet, du är en person med god kommunikativ förmåga som kan knyta ihop teori och praktik. Du är lyhörd. serviceinriktad och har en professionell framtoning i dialog med kund. Vidare är du en person som gillar att ta ansvar och bidrar till gruppens utveckling, du förstår vikten av ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. För anställning krävs godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Arbetstider: 3 skift 07–16, 14–22, 22–07 man jobbar 36,5 timme i veckan men fördelat på dygnets alla timmar i ett rullande schema på 7 veckor. Omfattning: Heltid Ort: Stockholm Start: Omgående eller enligt överenskommelse Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Referens

19480

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till