Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driftchef till Vallviks Bruk jobb i Vallvik på Vallviks Bruk AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driftchef till Vallviks Bruk på Vallviks Bruk AB

Driftchef till Vallviks Bruk

Vallviks Bruk AB Vallvik, Gävleborgs län Heltid


arbetsbeskrivning.

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vallviks Bruk söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag. Hos oss får du möjlighet att påverka vår utveckling och framtid genom ditt engagemang och ledarskap.

Som Driftchef sitter du i ledningsgrupp, har ett helhetsansvar för skiftorganisationen och arbetar fokuserat med ständiga förbättringar och effektiviseringar. Du har personalansvar för sex stycken produktionsledare samt en produktionssamordnare.


ansvarsområde.

Rollen som Driftchef innebär ett helhetsansvar för skiftorganisationen vid Vallviks Bruk, vilket bland annat inkluderar:

  • Leda och utveckla produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål och en ökad trivsel, genom att bland annat utveckla den dagliga operativa styrningen.
  • Säkerställa att produktionen proaktivt upprätthåller och efterlever kvalitets- och arbetsmiljökrav samt övriga lag- och myndighetskrav som verksamheten omfattas av.
  • Säkerställa att tillverkningsvolymer levereras efter avtal och prognoser i samarbete med logistikavdelningen för ett optimalt och kostnadseffektivt flöde.
  • Främja proaktivt tänkande med fokus på ständiga förbättringar genom alla led, samt förankra positionen som en attraktiv och långsiktig arbetsgivare hos vilken medarbetarna utmanas och motiveras i kombination med att känna sig trygga och sedda.
  • Vara en aktiv medlem i ledningsgruppen och bidraga genom främjande av tvärfunktionellt samarbete inom Vallviks Bruk.


arbetstider.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid


kvalifikationer.

Vi söker en kompetent ledare med produktionserfarenhet som genuint brinner för ledarskapet och besitter en förmåga att få medarbetarna att utvecklas. Vi ser att du har en teknisk bakgrund, antingen via högskola eller arbetserfarenhet som bolaget bedömer likvärdigt.

Att arbeta med ständiga förbättringar, effektivitetsfrågor och målstyrning är givet för dig.

För att bli framgångsrik i denna roll har du förmågan att snabbt växla från operativa detaljer till långsiktiga frågeställningar.

Tillsammans med dina medarbetare arbetar du fokuserat med ständiga förbättringar och effektiviseringar samt har konstant ett fokus på arbetsmiljö och säkerhet.

Som ledare är du inspirerande, gedigen och trygg samt kan staka ut och kommunicera en tydlig väg framåt och omsätta strategi till aktivitet och resultat. Du besitter förmågan att skapa en sund säkerhetskultur i vilken medarbetarna även tydligt förstår hur deras insats påverkar slutprodukterna, hållbarheten och affärsresultatet.

För att lyckas i rollen är det av största vikt att vara en stark kommunikatör och kan navigera mellan olika frågeställningar och med sunt omdöme och hög integritet ta snabba beslut.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du speglar vår värdegrund;
Vi Engagerar oss, Vi Respekterar alla och Vi är Proffs

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-08-22, urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Hanna Blomqvist, HR Business Partner, 0270-621 26
Peter Sävelin, Rekryterande chef, Fabriksdirektör, 0270-621 67 
Nathalie Löfvenmark, Rekryteringskonsult, [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

Driftchef till Vallviks Bruk
Vallviks Bruk AB Vallvik Heltid
ICA DE Stockholm Kallhäll söker en driven chef för Verksamhetsstöd som leder med hjärnan och hjärtat!
ICA Järfälla Heltidsanställd
Underhållschef till Ecolean, Helsingborg
Intenso Teknikrekrytering Helsingborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352192