Jobbet Driftchef till Swedol/TOOLS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driftchef till Swedol/TOOLS publicerad av TNG Tech

Full-Time
Örebro

Arbetsbeskrivning

En roll för dig som vill ha en ledande och operativ roll i en växande verksamhet på Swedol/TOOLS i Örebro.

Är du självgående, resultatinriktad och trivs i en ledande roll där du får möjlighet att utveckla dina medarbetare? Vill du arbeta i ett expansivt företag med sunda värderingar? Bra! Vi söker nu en driftchef för företagets plock och delar av pack på centrallagret i Örebro. Hos Swedol/TOOLS får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol/TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Du får en viktig roll och är i hög grad med och utvecklar företagets centrallager. Du rapporterar direkt till företagets svenska logistikchef och ingår i dennes ledningsgrupp. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som driftchef kommer du leda, prioritera och utveckla verksamheten både operativt och strategiskt. Du säkerställer att rätt varor levereras till interna och externa kunder tillförlitligt och kostnadseffektivt vid överenskommen tidpunkt. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

  • Har personalansvar för samtliga anställda inom ansvarsområdet, inklusive rekrytering, medarbetarsamtal, lönesamtal och introduktioner
  • Leder det dagliga arbetet inklusive daglig styrning, löpande dialog samt säkerställer att medarbetarna har rätt kompetens och att ditt område är rätt bemannat
  • Ansvarar för att aktiviteter sätts in vid akuta driftsfrågor samt att det löpande underhållet följer plan vad gäller installerade utrustningar och inventarier inom ditt område
  • Ansvarar för årlig budget inom ditt område
  • Ansvarar för att nyckeltal upprättas samt följs upp
  • Ledningsgruppsarbete

VEM ÄR DU?

För att lyckas som driftchef tror vi att du ha flera års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning i en operativ verksamhet. Har du erfarenhet från en tillverkande eller producerande verksamhet ser vi det som meriterande.

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är ledande, betraktande och utvecklar andra genom delegering. Vidare motiverar och samordnar du dina medarbetare så att de behåller fokus på målen. Du är genomtänkt och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information och samarbetar effektivt med andra.

Du har god IT-vana och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

38D1E597164F4B0DA9EB610ACE8B95A3

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till