Jobbet Driftchef till miljöföretag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driftchef till miljöföretag i Göteborg publicerad av TNG

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du bidra till en hållbar framtid? Till miljöföretag i Göteborg söker vi nu en driven och engagerad driftchef inom logistik!

Är du en driven och engagerad chef som vill uppnå goda resultat? Då är det dig vi söker till vår kund inom miljöbranschen i Göteborg. Vi söker dig som vill jobba som driftchef inom affärsområdet logistik där du kommer att driva produktion med verksamhets och personalansvar i Göteborgsområdet. Vill du vara med på vår kunds fortsatta resa mot en mer hållbar framtid? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som driftchef inom affärsområde logistik leder du produktionen och fördelar arbetet i ditt driftområde. Du arbetar strategiskt och operativt för att stärka vår kunds position på marknaden och för att ytterligare öka kundnöjdheten. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för affärsområdet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Upprätta att en verksamhetsplan för ditt driftområde finns och efterföljs. 
  • Leda utveckling- och lönesamtal för dina medarbetare samt se till att individuella mål förverkligas.
  • Ta fram och genomdriva handlingsplaner i ditt driftområde.
  • Administrativa uppgifter inom ekonomi, verksamhet och personal.
  • Främja en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö för dig och dina medarbetare.
  • Bibehålla och främja goda affärsmässiga relationer gentemot kunder och samarbetspartners, internt och externt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär ett övergripande personalansvar där du har ansvar över både gruppledare och medarbetare. Du rapporterar till Affärsområdeschef inom affärsområde logistik. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för affärsområdet, där samarbetsförmåga är viktigt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är resultatorienterad och lösningsfokuserad då du kommer att ha ett övergripande ansvarar för att ditt driftområde uppnår verksamhetens mål. Då du har ett stort ansvarsområde inom affärsområde logistik ser vi att du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv och tänka affärsmässigt. Du har erfarenhet av arbetsmiljöarbete och är trygg i arbetet med ekonomi och verksamhetsutvecklingsfrågor.  

Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär både kundkontakt och dialog med medarbetare. Du är organiserad och strukturerad då en stor del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system. Beslutsfattande kommer naturligt för dig och du har lätt för samarbete tillsammans med dina gruppledare.

Du har tidigare i rollen som chef erfarenhet av ett ledarskap och personalansvar. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet, lyhördhet och en hög integritet. Du är ett föredöme för dina medarbetare och bidrar till en verksamhet som utmärks av ständig utveckling och hög kvalitet genom ett kommunikativt, involverande och utvecklande ledarskap. Vi ser gärna att du har ett intresse för miljö och miljöfrågor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

C39EFD0B68E945C1BF2F7CC822032D67

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till