Jobbet Drift- och Underhållstekniker till Värmevärden i Säffle och Grums har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drift- och Underhållstekniker till Värmevärden i Säffle och Grums publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Säffle

Arbetsbeskrivning


Värmevärden är på frammarsch och behöver bli fler! I Säffle byggs nu en helt ny anläggning för värmeproduktion som beräknas tas i drift hösten 2021. Tag chansen att vara med från början på denna spännande resa

Hos Värmevärden trivs man och känner en stolthet över att vara en del av företaget! En anledning till det är att har möjlighet att påverka genom att dina förslag och idéer värdesätts och tas till vara. I ett litet företag med platt organisation som Värmevärden så hörs din röst helt enkelt!

Säffle Fjärrvärme AB, som är ett helt ägt dotterbolag av Värmevärden, driver idag anläggningen i Säffle medans anläggningen i Grums drivs av Värmevärden AB. Värmeproduktionen sker till största delen genom tillvaratagande av spillvärme från pappersbruken på respektive ort. I Säffle förbränns även pellets i egna pannor. Båda verksamheterna drivs av personal anställda på Värmevärden AB som utgår från Säffle Fjärrvärmes panncentral i Säffle.

Varmt välkommen att bli en del av Värmevärden!


Om tjänsten
Som drift- och underhållstekniker har du och dina kollegor det operativa ansvaret för att produktions- och distributionsverksamheten körs på ett optimalt och säkert sätt, och enligt gällande produktions- och underhållsplan. Du arbetar med standardiserade processer, optimerar och genomför lättare underhåll och reparationer och bistår vid större reparationer. I dina arbetsuppgifter ingår också rondering, bränslehantering, avvikelsehantering samt ständiga förbättringar av existerande processer och skapande av nya processer.

Tjänsten är på dagtid men innebär beredskapstjänst vilket innebär att du behöver kunna inställa dig på anläggningen inom 30 minuter.


Vem är du?
Du är utbildad driftstekniker eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Det är givetvis meriterande om du är inriktad mot energibranschen samt har erfarenhet av förbränning av återvunna bränslen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom energibranschen eller inom processindustri. B-körkort är ett krav.

Att vara noggrann och strukturerad är naturligt för dig och du trivs att arbeta utifrån fastställda standarder och processer. Du jobbar gärna självständigt och är trygg i din roll som drift- och underhållstekniker men när det behövs fungerar du även bra i samarbete med andra kollegor. Du tar ansvar för arbetet med ständiga förbättringar och är aktiv i gruppens gemensamma arbetsuppgifter.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i något underhållssystem och har datavana

Om verksamheten
Värmevärden levererar hållbara energilösningar till bostäder, industrier och lokaler. Verksamheten finns i 12 kommuner i Mellansverige och totalt har vi ca 100 anställda – alla engagerade för en trygg och säker leverans till våra kunder. I flera av våra nät finns ett nära samarbete med industrin på orten, på det sättet kan vi använda restvärme från industrin till att värma bostäder och lokaler, en miljövänlig och effektiv metod att tillvarata jordens resurser. www.varmevarden.se.

Läs mer på www.varmevarden.se

Referens

57379

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till