Jobbet Drift- och systemadministratör inom Sharepoint har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Drift- och systemadministratör inom Sharepoint publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Cramo är mitt i en spännande digitaliseringsresa och behöver förstärka med en ny tekniskt operativ tjänst på Group IT.

Är du en initiativtagande, service-minded och prestigelös person som gillar att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamheten? Har du erfarenhet både av operativ drift på en IT-avdelning och att arbeta med att förbättra verksamhetsprocesser?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cramo är marknadsledande i Norden och Europa inom sin bransch. Vi är mitt i en spännande digitaliseringsresa och behöver förstärka med en ny tjänst på Group IT.

I och med det, så är det viktigt att sökande tycker att det är spännande att vara med att utforma rollen samt att delta i att bygga nödvändiga rutiner och arbetssätt kring Digital Channels-området.

På Cramo har vi fokus på utveckling, alltid med kunden i främsta fokus. För att lyckas behöver vi medarbetare som är öppna för nya möjligheter och förändring, har ett starkt intresse för ny teknik – och naturligtvis en passion för våra kunder. Utvecklingsvilja (Shape) är en av värdegrunderna som kännetecknar Cramo och det genomsyrar den här rollen.

Vill du jobba på en arbetsplats där du får möjlighet att påverka och arbeta i en förändringsprocess så är Cramo rätt för dig. Du kommer att ansvara för den dagliga IT driften inom området Digital Channels, vilket innebär att du kommer att hantera både strategiska beslut och verka i den operativa IT verksamheten, med fokus på Sharepoint och Episerver

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer förmodligen att ha väldigt varierande dagar. Främst kommer du att arbeta med intern 2nd line support för Cramos Sharepoint-plattform. Du kommer även att delta i förvaltningsarbetet genom att stötta verksamheten, det vill säga fånga upp behov och omvandla dessa till IT specifika krav samt att agera kravställare mot tredjepartsleverantörer och partners. I rollen ingår även att agera 1st line support för web– och e-commerce lösningar (Epi server)

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då man intar en expertroll inom Sharepoint kommer rollen tekniskt att stötta Service Delivery Lead och verksamheten i utvecklingen av funktioner och infrastruktur för området Digital Channels.
Du kommer att vara en del av Cramos globala IT-organisation och arbeta i nära samarbete med Infrastruktur-team, vilket innebär att du talar och skriver engelska samt svenska flytande.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har arbetat med systemförvaltning i minst tre år och har erfarenhet av att administrera, felsöka och underhålla Sharepoint-plattform 2010 eller senare. Kanske har du tidigare varit delaktig i uppbyggnad av intranät (krav, design, koordinering och implementering) inom Sharepoint? Då är det ett stort plus. Du känner dig hemma i Windowsmiljö och har du arbetat med Azure, O365 eller liknande är det meriterande. Erfarenhet att hantera leverantörer i en teknisk operativ roll är önskvärt. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av ett CMS, gärna EpiServer.

Du agerar självständigt och är drivande i det arbete du tar dig an. Du förstår vikten av goda relationer och därmed är du kommunikativ och service-minded.
En viktig egenskap som vi tror krävs för att du ska lyckas i rollen är du uppskattar och drivs av omväxling och tycker om förändringsprocesser.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

E48B8799A42745438F3140D6D1F7BA06

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till