Jobbet Drift- och supporttekniker till Tutus Data i Danderyd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drift- och supporttekniker till Tutus Data i Danderyd publicerad av Reperio Search

Sista ansökningsdag idag
Full-Time
Årsta

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet som systemadministratör, drift eller supporttekniker, då ska du se hit! Nu har du chansen att få arbeta hos det expanderande företaget Tutus Data som är det marknadsledande produktbolaget inom kryptosäkerhet. Företaget utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav, däribland Försvarsmakten och olika myndigheter. Hos Tutus Data får du arbeta med de senaste produkterna på området samtidigt som du omges av teknikintresserade kollegor i ett sammansvetsat team.

Om företaget

Tutus Data är ett framgångsrikt företag som grundades 1992. Företaget utvecklar krypto- och IT-säkerhetsprodukter till kunder med höga krav på säkerhet och assurans. Företaget är ledande på produkter för säkerhetsnivån ”begränsat hemligt” och levererar lösningar till organisationer och företag i Sverige och utomlands. Tutus Data är den enda leverantör som av svenska försvaret fått certifierade och evaluerade mjukvarulösningar godkända som krypto för att skydda rikets säkerhet.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för kunds räkning en Drift- och supporttekniker. Som Drift- och supporttekniker hos Tutus Data arbetar du i ett team tillsammans med fem medarbetare. Du kommer att arbeta väldigt brett och tjänsten innebär kundkontakt både med andra tekniker och med slutanvändare i Sverige samt med kunder utomlands. Mer specifikt innebär arbetsuppgifterna att:

  • ge support kring Tutus produkter till kunderna, framförallt mobiltelefoni, VPN och brandväggar.
  • sköta driften av interna IT-system och kundsystem.
  • arbeta med underhåll av Linux och Windows servrar.
  • ge IT-support till de anställda på bolaget.
  • distribuera dokumentation och systemuppdateringar till kunder.

Vem vi söker

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet inom IT såsom exempelvis drift eller supporttekniker.  Vi ser att du har goda kunskaper i Windows och Linux (server och klienter) samt besitter goda nätverkskunskaper. (switching, routing, TCP/IP). Är du högskole- eller civilingenjör och/eller besitter kunskap inom något eller några av områdena brandväggar, VPN, mobiltelefoni (Android) så är det meriterande. Har du dessutom ett intresse för IT- säkerhet, är serviceinriktad och kvalitetsmedveten så kommer du att passa in utmärkt i teamet.

Övrigt

För att trivas i rollen som Drift- och supporttekniker hos Tutus Data ser vi att du är en självständig, ordningsam och flexibel person som brinner för teknik och IT-säkerhet. Att arbeta på Tutus Data innebär att arbeta på ett företag med unika produkter i en innovativ och snabbväxande bransch. Som drift- och supporttekniker kommer du att ha mycket stora möjligheter att utvecklas inom de tekniska områdena såsom att ta mer ansvar för kundrelationer alternativt en roll som systemadministratör eller nätverkstekniker. Tutus Data är ett företag som ser sina anställda som den viktigaste resursen och för dem är det viktigt att de anställda kan vara med och påverka verksamheten. Tutus Data arrangerar olika aktiviteter för sina anställda såsom konferenser med ”teambuilding” för att stärka sammanhållningen och ha roligt tillsammans. Låter det intressant och gillar du problemlösning samtidigt som du är social och pedagogisk så ser vi fram emot din ansökan.

Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten eller Tutus Data så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search AB, telefon 072 – 325 66 96.

Referens

teamtailor-956444-179517

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till