Jobbet Drömmer du om att jobba i England? Då har vi jobbet för dig! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Drömmer du om att jobba i England? Då har vi jobbet för dig! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi dig som har en dröm om att jobba i England. Concentrix söker skickliga kundtjänsmedarbetare som vill jobba på sitt kontor i Luton 40 minuter från London!

Information om uppdraget:

Vi erbjuder:
• En unik möjlighet att arbeta i och uppleva London
• Ett lag med ett bra socialt sammanhang
• En spännande dag med trevliga kollegor och en bra arbetsmiljö
• Noggrann utbildning och erfarenhet av kundtjänst
• Betald lägenhet för de första 7 dagarna och sedan hjälpa till att hitta ditt eget boende
• Efter 3 månaders anställning får du dina resekostnader (upp till 250 pund).

Concentrix fokuserar på kundengagemang och förbättrar företagets prestanda för över 450 globala kunder över flera kontinenter. På Concentrix kommer din huvuduppgift vara att tillhandahålla bra kundservice på telefon från internationella kunder inom bilindustrin. Du kommer att vara ansluten till Concentrixs kund Onstar, där dina primära uppgifter kommer att vara att svara inkommande samtal från olika kunder. Samtal kommer att variera och kan vara akutsamtal, hjälpa bilister att hitta vägen till ett viktigt möte eller semestermål.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en glad och social person, du älskar att ge kunder service. Du ska kunna arbeta självständigt och vara ansvarstagande. Ett krav för tjänsten är att du ska kunna prata och förstå tre olika språk där Engelska är ett krav.

Är du redo för ditt äventyr i England?

Rekryteringsprocessen sker löpande och beräknat startdatum är den 8 januari 2019!

Som en del av rekryteringsprocessen kommer det att finnas ett språktest och efterföljande skype-intervju med Concentrix. Det är en direktrekrytering och permanent anställning hos Concentrix. .

Ladda upp ditt CV på engelska. Om du har ett Skype-ID kanske du vill lägga till det här

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45843

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till