Jobbet Drömläge för studenter, Google Cloud-partnern Adapty söker en koordinator! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Drömläge för studenter, Google Cloud-partnern Adapty söker en koordinator! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Göteborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en glad, energispridande och utåtriktad student som vill få möjlighet att jobba på ett spännande företag? Då tycker vi att du ska söka rollen som Koordinator på Adapty! Adapty arbetar med att hjälpa företag att modernisera och kontinuerligt utveckla sin digitala arbetsplats. Här kommer du skapa relationer och nätverka med deras olika kunder. Som Koordinator avlastar du i ordermottagning, fakturering, administration och kundkontakt. Du jobbar upp till 20 timmar i veckan, antingen hemifrån eller på plats på Östra Hamngatan i Göteborg. Målet med din anställning är att du efter studierna börjar jobba heltid på Adapty. Låter det som ett drömläge? Välkommen in med din ansökan!

Academic Work söker en koordinator till Adapty. Adapty är en Google Cloud Partner som hjälper sina kunder att implementera och bli mer produktiva med Googles samarbetsverktyg Gmail, Google Drive och Hangouts Meet etc (G Suite). Adapty arbetar också brett med att implementera andra IT-lösningar som finns i ekosystemet runt G Suite.

Adapty har idag två medarbetare och söker nu dig som vill vara med på deras tillväxtresa! De sitter i fina lokaler mitt i centrala Göteborg, men för dig som vill arbeta hemifrån går detta också bra. I denna roll ser de att du skall utvecklas och växa för att successivt ta mer och mer ansvar och har som mål att du efter dina studier skall få en heltidsanställning hos dem.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Adapty. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som koordinator kommer du att arbeta administrativt och avlasta Adaptys två nuvarande medarbetare.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med orderhantering
* Hantera fakturering
* Strukturera och genomföra uppföljningar
* Ha en del kundkontakt - ju mer förståelse du får för Googles verktyg ju mer kommer detta ansvarsområde att växa för din del

Tjänsten passar dig som studerar i dagsläget och som ser detta som en möjlighet att längre fram få växla upp till heltid hos Adapty!

* Är studerande på universitet eller högskola i dagsläget inom ekonomi, kommunikation, sälj eller annan relevant utbildning
* Har möjlighet att jobba upp till 20 timmar /vecka
* Tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och med kundkontakt
* Har ett stort intresse att effektivisera verksamheten, både hos kund men även internt
* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Det är meriterande om du:

* Har förmåga och intresse för att ta till dig ny teknik som har med den digitala arbetsplatsen att göra.

Som person är du affärsinriktad och serviceminded. Eftersom du kommer sköta administrationen är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt samt är flexibel och initiativtagande och kommer med kreativa idéer och förslag. Det absolut viktigaste för rollen är att du är glad och utåtriktad och kan bidra med en härlig energi till Adapty!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Upp till 20 timmar per vecka
* Lön: Timlön
* Placering: Östra hamngatan 17
* Kontaktuppgifter: Kajsa Hedegren, Consultant Manager
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Adaptys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15014754-SE

Liknande jobb

Maskinoperatör sökes Göteborg Framtiden
CNC-operatör sökes Göteborg Framtiden
Engineering Technical Leader Göteborg Volvo Group
Senior Systemutvecklare Alingsås Candidator DGC
Utvecklare till TF Bank Borås Effektiv
Styckare till kött- och charkgrossist! Göteborg StudentConsulting
IT-säkerhetsarkitekt Göteborg Atea
Systemutvecklare till Carmenta Göteborg Framtiden
Händig Däckmontör sökes Göteborg Framtiden
Junior Provningsingenjör Göteborg Framtiden
Junior utvecklare inom 5G Trollhättan Framtiden
Statist - Extrajobb. 70+ sökes Göteborg Statist.se
SMT Produktionstekniker Göteborg SKF
Kassamedarbetare Göteborg Elgiganten AB
Kommunikatör Varberg Derome AB
Software developer 5G Göteborg Dfind IT
Kundkoordinator till Samhall Göteborg Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till