Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Dokumentationsingenjör sökes till Borlänge job in Borlänge at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Dokumentationsingenjör sökes till Borlänge på Framtiden

Dokumentationsingenjör sökes till Borlänge

Framtiden Borlänge, Dalarnas län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Dokumentionsingenjör inom energibranchen sökes till Borlänge


Har du kunskaper inom elkraft eller energisystem och vill jobba emot energibranchen? gillar du att skapa struktur och dokumentationsunderlag. Ansök då till tjänsten som dokumentationsingenjör idag!


Dina arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta mot energibranchen och har i uppgift att hantera och utveckla kunders tekniska information. I din roll ser du till att informationen är tillförlitlig och tillgänglig.


Din uppgift är att tillsammans med en projektgrupp behandla kunders tekniska information t.ex. ritningar, beskrivningar och underlag för tekniker ute på olika anläggningar. I arbetet går man igenom befintlig dokumentation, uppdaterar brister och ser till att den är lätt för alla på anläggningen att ta till sig och förstå.Mer information ges vid en eventuell intervjuOm företagetEtteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3.400 specialister som arbetar efter devisen 'Engineering with a difference'. Vi är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt, och att varje medarbetare är viktiga för att uppnå detta.Med djupgående erfarenheter från flera branscher tillämpar vi vårt tänkande på tre områden: Engineering, Software och Embedded samt Teknisk dokumentation. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter.Med drygt 60 kontor i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig nytt och trivs med att utvecklas med kollegor.Mer information ges vid en eventuell intervjuDin profilSkallkrav:

• Relevant utbildning inom el, elkraft eller energisystem.

• kunskaper inom CAD

• Svenska och engelska tal och skriftMeriterande:

• Bakgrund inom energibranchen

• Erfarenhet inom dokumentation

• KörkortDu ska ha ett genuint intresse för energibranschen, dokumentation och förstår vikten av korrekt dokumentationshantering. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och vi söker dig som är strukturerad och har ett kvalitetstänk. Du har en hög analytisk förmåga, är kommunikativ och naturligt relationsbyggande som person.


Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.


För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor


Arbetstider: Heltid, 8-17

Placering: Borlänge

Start: Enligt överenskommelseUrval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!


Kontaktperson(er)

Christoffer Johansson

072-318 34 00

[ Link removed ]

 

Rekommenderade jobb

Dokumentationsingenjör sökes till Borlänge
Framtiden Borlänge Heltid
C- och CE-chaufförer sökes till spännande sommarjobb i Borlänge med omnejd!
StudentConsulting Dalarnas län - Borlänge Heltidsanställd
Ej angett
Säljare VA till Industri Belos, Mellansverige
Säljpoolen Dalarnas län - Falun Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000014854643