Jobbet Djurvårdare till vår kund i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Djurvårdare till vår kund i Uppsala publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Vi söker just nu efter en djurvårdare för ett konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Tjänsten beräknas starta i september och pågå under tre till fyra månader. Uppdraget är på heltid och du kommer bli anställd som en av våra uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som djurvårdare kommer du att arbeta i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha många kontaktytor och den miljö du arbetar i kräver att du har ett sinne för hygien och ordning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som djurvårdare kommer dina arbetsuppgifter att variera. Du kommer bland annat plocka upp varor och förbereda inför praktiska övningar. Hjälpa till i stall med bland annat mockning och även rastning av hundar. Det kan även ingå i dina arbetsuppgifter att städa, packa och förbereda kursmaterial, tvätta skyddskläder och diska instrument.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har en djurvårdsutbildning på gymnasienivå och har tidigare erfarenhet av att arbeta med djur. Du har med fördel arbetat i häststall och har erfarenhet av häst och hund samt gärna även idisslare.

Som person är du självgående, serviceinriktad och flexibel. Du är inte rädd för att ta tag i arbete och gillar ordning och reda. För att passa i rollen så är du en person som färdigställer det du påbörjat och trivs med ett fysiskt jobb. Du klarar av att arbeta i en miljö med mycket människor runt omkring dig.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

57231

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till