Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Djursjukskötare, Stockholm eller Västerås jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Djursjukskötare, Stockholm eller Västerås på Randstad AB

Djursjukskötare, Stockholm eller Västerås

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med på en spännande och expansiv resa hos en trygg och stabil arbetsgivare? Vill du tillhöra ett kompetent team med ett öppet och varmt klimat? Skulle du vilja vara en del av en verksamhet som ger dig ordentligt med tid för att undersöka och utreda varje patient och där du följer dina patienter från början till slut? Då kan detta vara arbetsplatsen för dig!


ansvarsområde.

Vi på Randstad Care söker nu för kunds räkning en djursjukskötare till Stockholm eller Västerås. Denna attraktiva arbetsgivare bedriver kvalificerad djursjukvård och är specialiserad inom området sällskapsdjur. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar man tillsammans för att ständigt förbättra sig och sitt arbetssätt, både fysiskt och digitalt. 


arbetstider.

Tjänstgöringsgrad: Heltid. Deltid går att diskutera efter önskemål. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.


kvalifikationer.

Du ska vara legitimerad djursjukskötare och det är meriterande om du har  några års erfarenhet. Dock inget krav. Du får gärna ha intresse för poliklinisk verksamhet, blodprovstagning och vaccinationer. Du får gärna vilja vidareutbilda dig inom anestesi och bilddiagnostik. 

För att trivas i rollen som djursjukskötare hos kunden ser vi gärna att du är en social person som tycker om att skapa goda relationer till din omgivning. Du fungerar bra i en arbetsgrupp och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är idérik och vill vara med och utveckla verksamheten framåt. Vidare ser vi att du är en prestigelös person med ett positivt och ödmjukt förhållningssätt.


ansökan.

Senaste ansökningsdag: 21-10-03. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag.  Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av kund. För mer information om tjänsten kontakta gärna: Pernilla Håkansson Rekryteringskonsult Randstad Care 070-1606446 alt. [ Email address blocked ]  

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201353444