Jobbet DJUPDYK I TEKNOLOGIN OCH PROGRAMMERA HOS WISI I LINKÖPING har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

DJUPDYK I TEKNOLOGIN OCH PROGRAMMERA HOS WISI I LINKÖPING publicerad av Academic Work

Heltid
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa något som når ut till miljoner människor över hela världen varje dag? Vill du arbeta i en tekniskt avancerad roll i nära dialog med kund där du får se konkreta resultat av ditt arbete? Här får du vara med och lyfta Wisi in i framtiden genom att bli en del av teamet som bygger deras nya plattform! Följ med på resan!

I samarbete med Academic Work söker Wisi sin nya mjukvaruutvecklare med inriktning mot inbyggda system. WISI Norden AB utvecklar, tillverkar och säljer elektronisk utrustning för professionell distribution och överföring av TV, radio och datasignaler. Fokus ligger främst på digitala TV-sändningar via kabel-TV, IPTV, satellit och digitala marksändningar. De erbjuder sina kunder ett unikt produktsortiment med mjukvarubaserade lösningar som passar alla storlekar och format.

I Sverige finns huvudkontor i Linköping och sälj och distribution är placerade i Malmö. Totalt är de ungefär 25 anställda och med en kreativ och lättsam miljö har innovation blivit ett nyckelord som definierar organisationen. I Linköping välkomnas du av ett sammansvetsat team som tillsammans driver utvecklingen av koncernens produkter inom en bransch som ställer krav på avancerad och snabb teknikutveckling. I teamet arbetar ni nära varandra i ett öppet kontorslandskap. Spontana initiativ och nya idéer uppmuntras och förväntningen på dig är att du ska vilja vara med och påverka det gemensamma resultatet.

Wisi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av komplexa högteknologiska produkter där du utvecklas och utbyter kunskaper med experter inom området dina kollegor. Med högt i tak och VDn dörren bredvid är beslutsvägarna korta och du kan snabbt se dina idéer och förslag bli verklighet. Här brinner man för sitt arbete samtidigt som Wisi sätter stort värde i medarbetarnas hälsa och work-life balance där du erbjuds frihet under ansvar gällande arbetstid, arbetsplats och friskvård.

Vill du lära känna några av dina framtida kollegor redan nu? Kika här!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Wisi Norden.

Kandidatprofil

Som mjukvaruutvecklare mot inbyggda system arbetar du med hårdvarunära programmering i C under Linux. Du jobbar i projektform i ett nära samarbete med dina kollegor och kommer huvudsakligen att arbeta med uppbyggnaden av Wisis nya högteknologiska plattform. Parallellt jobbar du även med underhåll och skapar ny funktionalitet i den befintliga plattformen. Med direktkontakt med kund ser du konkreta resultat av lösningarna du bygger och har du skapat något fantastiskt är det du som får belöningen! Här får du ta stort eget ansvar i en flexibel roll med internationella kontaktytor med kollegor och kunder. Fastnar du för ett område som du tycker är extra spännande har du stora möjligheter att jobba med detta samtidigt som du behåller helhetskompetensen.

* Har en relevant högskoleexamen.
* Har några års arbetslivserfarenhet inom C/C++-programmering.
* Har god teknisk förståelse och intresse för elektronik.
* Har mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, för att kunna kommunicera med kunder och kollegor i Sverige och internationellt.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av strömmande media, Linux, MPEG och DVB.

För att trivas hos Wisi har du ett stort tekniskt intresse och en analytisk förmåga för att kunna lösa komplexa tekniska problem. Du uppskattar en arbetsplats som ställer krav på mycket eget ansvar och flexibilitet. Du har förmågan att samarbeta med andra och du trivs i en roll med breda kontaktytor internationellt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Huvudplaceringsort är Linköping men det finns även möjlighet att vara placerad i Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wisis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15010756-SE

Liknande jobb

Teknisk del-projektledare Finspång Unik Resurs
Systemtekniker Kisa Unik Resurs
LAGERMEDARBETARE TILL ALMROTHS! Norrköping Academic Work
Arbeta heltid på lager i Norrköping! Norrköping StudentConsulting
Fältsäljare till We Agree AB sökes! Linköping StudentConsulting
Fältsäljare till We Agree AB sökes! Norrköping StudentConsulting
Enhetschef Linköping Unik Resurs
Konsulter inom test Linköping Combitech
Underhållstekniker Linköping SAAB
Kontrollant - Retail Knowledge,Linköping Linköping Retail Knowledge
Underhållsreparatör Hallsberg Volvo Group
AML ADVISOR TILL PERSONAL BANKING Linköping Academic Work
C# utvecklare sökes! Linköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till