Jobbet Djupdyk i Continuous Integration På Vricon Systems AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Djupdyk i Continuous Integration På Vricon Systems AB publicerad av Skill

Heltid
Linköping

Arbetsbeskrivning


Nu har du möjlighet att jobba med Continuous Integration på Vricon - företaget som bygger världen i 3D. Har du dessutom en bakgrund inom programmering kan detta vara en fantastisk möjlighet!

Om företaget
Vricon arbetar med en världsunik teknologi för produktion av avancerad geospatial 3D-data med hög precision och fotorealism. Vricon Systems AB är en del av Vricon-koncernen som är ett joint venture mellan försvars- och säkerhetsföretaget Saab och DigitalGlobe, världens ledande leverantör av högupplösta satellitbilder. Vricons teknologi är skalbar och erbjuder global täckning med korta responstider. Bilderna i kombination med tekniken från Vricon gör att företaget har en lysande framtid framför sig. Kolla in deras produkt här: www.youtube.com/watch?v=yWaQVwxZd3o Vricon befinner sig i en starkt expansiv fas med en pågående expansion av R&D i Linköping och produktionscentret i USA och beskrivs som “både som moget och som ett startupföretag i samma företag, tekniken är mogen men som bolag är företaget relativt färskt”. Företaget sysselsätter idag ca 40 personer i Sverige . Mer information hittas på www.vricon.com

Dina arbetsuppgifter
Du kommer in som ansvarig för Continuous Integration, byggprocess och paketering av produkter, där du får ta ett helhetsgrepp. Vi ser gärna att du bidrar med nya perspektiv inom området. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt integrationsflöde och ser det som en nyckel i vår fortsatta tillväxt. Arbetet sker tillsammans med mjukvaruutvecklare och testare, och i nära samarbete med IT. I tjänsten finns det möjlighet till vidare kompetensutveckling genom t.ex. utbildningar.

Din profil
För att passa i rollen har du jobbat med frågor man ställs inför som utvecklare inom Continous Integration och har ett driv och engagemang att utveckla Vricons arbetssätt idag. Vidare har du kunskap inom systemutveckling och kan bidra i implementationen och visualiseringen av processer. Som person trivs du i en kreativ miljö med utrymme för nytänkande och idéer samtidigt som du har ett sinne för ordning och reda och alltid löper linan ut. Du ser dig själv som: -Engagerad -Positiv -Samordnande I rollen kommer du ha ett visst administrativt ansvar men vi ser att du har en bakgrund inom programmering då det i denna roll ställs höga krav på en bred förståelse för mjukvaran. Du har kunskap inom följande tekniker: -Linux -Windows -CMake -Jenkins -GIT Vi ser det extra meriterande om du har kunskaper inom: -C -C++ -Python -Bitbucket -IncrediBuild

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Vricon med Skill. Har du frågor eller är nyfiken på att veta mer hör av dig till ansvarig rekryteringskonsult Pontus Lundquist på 013- 32 94 15 alternativt pontus.lundquist@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så passa på att söka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

3460

Liknande jobb

Teknisk del-projektledare Finspång Unik Resurs
Systemtekniker Kisa Unik Resurs
LAGERMEDARBETARE TILL ALMROTHS! Norrköping Academic Work
Arbeta heltid på lager i Norrköping! Norrköping StudentConsulting
Fältsäljare till We Agree AB sökes! Linköping StudentConsulting
Fältsäljare till We Agree AB sökes! Norrköping StudentConsulting
Enhetschef Linköping Unik Resurs
Konsulter inom test Linköping Combitech
Underhållstekniker Linköping SAAB
Kontrollant - Retail Knowledge,Linköping Linköping Retail Knowledge
Underhållsreparatör Hallsberg Volvo Group
AML ADVISOR TILL PERSONAL BANKING Linköping Academic Work
C# utvecklare sökes! Linköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till