Jobbet Divine Chocolate Scandinavia/The House of Fair Trade söker senior säljare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Divine Chocolate Scandinavia/The House of Fair Trade söker senior säljare! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med choklad och Fairtrade? Brinner du för kundkontakt och försäljning och har sålt in produkter till dagvaruhandeln tidigare? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en senior säljrepresentant till Divine Chocolate Scandinavia AB/The House of Fair Trade i Göteborg som är ett import- och grossistföretag. Deras sortiment består bland annat av chokladprodukter, inredning, barnprodukter, smycken samt diverse livsmedelsprodukter och deras kunder är bland annat inom dagligvaruhandeln och inredningsbutiker.

Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara försäljning mot både nya och befintliga kunder inom dagvaruhandeln. I rollen kommer du aktivt arbeta med att söka efter nya kunder, boka möten samt genomföra möten ute hos kund. Rollen kräver att du har möjlighet att resa en del då kunderna finns i hela Sverige och på sikt även utomlands.
Du kommer även att planera och genomföra olika mässaktiviteter, göra marknadsanalyser och prisberäkningar inom dina produktsegment. Då det är ett litet och familjärt bolag kommer även diverse administrativa arbetsuppgifter ingå i din roll så som kundservice och orderhantering.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar med kontorstider och du kommer ha en fast månadslön och en gemensam bonus för kontoret.
Tjänsten är på heltid där du kommer bli direkt anställd hos Divine Chocolate. Tjänsten inleds med en provanställning och har för avsikt att övergå till en tillsvidareanställning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang för allt du tar dig ann. Du har ett stort intresse för relationsskapande försäljning och brinner för fairtrade. Då bokning och genomförande av kundbesök är den huvudsakliga delen av arbetet tror vi att du trivs med att arbeta självständigt, tar egna initiativ och har ett stort driv. Tidigare erfarenhet av försäljning av produkter mot dagvaruhandeln är ett krav.

Krav för tjänsten är:
* B-körkort
* Goda kunskaper i engelska då företagets ledning är engelsktalande.
* Försäljningserfarenhet mot dagvaruhandeln

Låter det här som ditt nästa steg i karriären? Sök redan idag då intervjuer hålls löpande och rollen kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Sökord: Säljrepresentant, Account Manager, Key account manager, säljrepresentant, säljare, försäljning, livsmedel

Om arbetsgivaren:

Divine Chocolate Scandinavia AB är ett import- och grossistföretag i Göteborg som säljer diverse chokladprodukter till dagligvaruhandeln. De tror på en värld av rättvis handel och erbjuder därför Nordens bredaste utbud av Fair Trade-produkter. Tillsammans med en majoritet av deras leverantörer är de en del av Världsrättsorganisationens (WFTO) paraplyorganisation. Som medlemmar åtar de sig att följa WFTO: s 10 principer för rättvis handel med målet att skapa förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49355

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till