Jobbet Distriktssäljare, Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Distriktssäljare, Umeå publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Distriktssäljare, Norrland

För Philip Morris räkning söker vi nu en distriktssäljare. Är du den vi söker?

Brinner du för försäljning och gillar att arbeta med människor? Är du självgående och driven samtidigt som du är en lagspelare? Då kommer du trivas som Distriktssäljare på Philip Morris Sverige! Vi söker nu en distriktssäljare till Umeå med omnejd som kommer att ha norra Sverige som sin arbetsplats. Som säljare på Philip Morris kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i norra regionen för att driva företaget framåt. Du utgår ifrån hemmet och rapporterar till chefen för region norr.

Du är social och intresserad av människor och kommer därför bygga och bibehålla relationerna med dina kunder på ett framgångsrikt sätt. Dessutom är du intresserad av att med en ”can do” attityd hjälpa våra kunder att förverkliga vår vision. Det betyder att du även kommer att spendera viss tid i butik inom regionen. Du är engagerad och nyfiken vilket gör att du inte bara säkerställer distribution och optimerar PM:s merchandising men också kommer med nya idéer och förbättringar till öka försäljning. Är detta du? – då vill vi ses!

Detta är ett bemanningsuppdrag där du initialt kommer att anställas hos Randstad. Målsättningen är att din konsultanställning kan komma att övergå till en tillsvidareanställning hos Philip Morris.

omfattning.

Heltid, 6 månader

arbetsbeskrivning.

 • Ansvara för distribution av Philip Morris produkter till kunder inom distriktet, här med störst fokus på deras nya produkter under varumärket IQOS
 • Utveckla Philip Morris B2B kundrelationer och driva produktförsäljningen
 • Introducera och utbilda kunder i nya ”Heet not Burn” segmentet
 • Utveckla och underhålla både din professionella och tekniska kunskap av produkten
 • Håll ditt team informerat angående resultat och försäljningsaktiviteter
 • Fokusera på försäljningsinsatser och ha förståelse av den lokala marknaden
kvalifikationer.

 • Helst en bakgrund inom försäljning på 1-2 år
 • B-Körkort
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska
 • En stark entreprenörsinriktning och förmåga att arbeta väl med andra
 • Passion och förmåga att bygga starka kundrelationer
 • En analytisk och detaljorienterad förmåga att kunna styra flera försäljningsaktiviteter samtidigt
 • Sociala och självsäkra egenskaper och en förmåga att kunna anpassa dig till olika individer på ett proaktivt och entusiastisk sätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som person är du social, lyhörd och tillmötesgående. Du är mogen, inläsande och drivs av att förstå kundens behov. För att trivas i rollen bör du vara en duktig kommunikatör som har en förmåga att på ett tydligt och förtroendegivande sätt informera om produkter. Vi ser att du är van att prata i telefon och tycker att det är motiverande att ta kontakt med intresserade kunder både över telefon och på plats i butik. För att leverera i rollen krävs att du är nyfiken på att lära dig allt om de produkter du representerar, vi ser därför att du är en person som har ett öga för detaljer och drivs av att snabbt förstå hur du kan hjälpa kunden med det dem söker. För att trivas i rollen gillar du att arbeta lösningsorienterat med stundtals komplexa utmaningar. Vidare är du modig, tar gärna egna initiativ och är självgående.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

om Philip Morris International.

Philip Morris International (PMI) är ett världsledande internationellt tobaksbolag med sex av världens topp 15 internationella varumärken och produkter som säljs i mer än 180 marknader. Utöver tillverkning och försäljning av cigaretter av världens främsta varumärke och andra tobaksprodukter är PMI engagerade i utvecklingen och försäljningen av s.k. Reduced Risk Products (“RRPs”). RRP är termen som PMI refererar till (produkter med potentiellt mindre individuell risk och fara i jämförelse med konventionella cigaretter). I Sverige lanserades-RRP produkter under våren under namnet IQOS

Via vår mångsidiga förmåga med produktutveckling, toppmoderna anläggningar och branschledande vetenskaplig underbyggnad avser PMI tillhandahålla en RRP-portfölj som möter ett brett spektrum av vuxna rökares preferenser och strikta regulatoriska krav. För mer information, se www.pmi.com, www.pmiscience.com och www.iqos.se

ansökan.

Sista ansökningsdag är 2019-09-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Niclas Ericsson 073-343 41 13 eller konsultchef Ida Fågelqvist 073-856 68 99.

om randstad.
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201243994

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till