Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Distriktschef Sundsvall, Kyl- och Frysexpressen Nord AB jobb i Sundsvall på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Distriktschef Sundsvall, Kyl- och Frysexpressen Nord AB på Randstad AB

Distriktschef Sundsvall, Kyl- och Frysexpressen Nord AB

Randstad AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Kyl- och Frysexpressen Nord AB söker en driven och engagerad distriktschef till Sundsvall. Har du erfarenhet av att leda processtyrd verksamhet eller erfarenhet från logistikbranschen? Vi söker dig som är redo för en ny utmaning där du blir del av en spännande utvecklingsresa. 

Kyl- och Frysexpressen Nord AB är ett logistikföretag som erbjuder helhetslösningar inom tempererad logistik. Vi är verksamma framför allt norr om Dalälven, men i samarbete med partners löser vi transporter och logistiklösningar i hela Sverige. Vår företagskultur är navet i vår verksamhet. Vi ser till varandras bästa och med detta kommer ansvar, vi tror att medarbetaren växer med ansvar. Varje avdelning/ort får möjlighet att driva sin verksamhet, med ständiga förbättringar och kunderna i fokus. 


ansvarsområde.

Som distriktschef planerar, leder och kontrollerar du produktionsområdets dagliga verksamhet.  Du ansvarar för att synergieffekter inom distriktet uppnås, sätter mål för personal, följer upp, analyserar och utvärderar utfall. Vidare identifierar du avvikelser från planer och budget, vidtar åtgärder, anlitar och samordnar vid behov nödvändiga resurser från andra enheter. För att lyckas i rollen är du resultatorienterad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. 
Distriktschefen ansvarar för att bedriva ett aktivt och nära ledarskap samt ta ansvar för och utföra eller delegera vissa arbetsuppgifter som ingår i personalansvaret ex. bemanning, rekrytering, individuella medarbetarsamtal, rehabilitering och arbetsmiljö. Utöver detta innehar distriktschefen följande ansvarsområden:

• Innehar det totala ekonomiska ansvaret. Planerar budget för distriktet utifrån aktuell verksamhetsplan.
• Ansvarar för att Kyl- och Frysexpressen Nords målbild efterföljs. Initierar och genomföra aktiviteter som är baserade på affärsmål.
• Säkerställer att Kyl- och Frysexpressen Nords riktlinjer, system och processer tillämpas. Följer löpande upp, analyserar och utvärderar effektiviteten i dessa. Säkerställer att förbättringar identifieras, dokumenteras och omhändertas.
• Säkerställer att distriktet följer Kyl- och Frysexpressen Nords  miljökrav och miljömål.
• Vårdar befintliga kunder och skapar nya kundrelationer parallellt. Samverkar och utvecklar relationerna med våra samarbetspartners i distriktet.

Som distriktschef är du en motiverande ledare som skapar trivsel och engagemang. Bedriver ett coachande, synligt, närvarande och kommunikativt ledarskap. Du arbetar kontinuerligt med att stärka leveranskulturen.


arbetstider.

Tjänsten är på heltid, 100%. Tillträde enligt överenskommelse.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att leda processtyrd verksamhet eller har erfarenhet från logistikbranschen. Du har universitet/högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper inom ekonomi/logistik/teknik som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Vidare är det ett krav att du har arbetat något år som chef med budget- och personalansvar samt innehar grundläggande ledarutbildning. 


ansökan.

Sista dag för ansökan är 2022-01-30.

För information: 
Ansvarig rekryterare: Hanna Sundberg, [ Email address blocked ] 072-150 24 46 
Chef Produktion Kyl & Frysexpressen Nord AB: Rainer Nilsson, [ Email address blocked ]   070-348 32 65

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201373867