Jobbet Distriktsansvarig säljare till Passione Italiana AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Distriktsansvarig säljare till Passione Italiana AB, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Distriktsansvarig säljare
Göteborg, Västra Götaland

Passione Italiana söker dig som är driven, du har en utvecklad entreprenörsådra och ett genuint intresse för färskvaror inom charkuterier och ostar. Har du säljerfarenhet och dessutom arbetat i livsmedelsbutik inom kategorin färskvaror kan du vara den vi söker! 

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos Passione Italiana kommer du bli en del av bolagets fortsatta expansion. Du kommer att tillhöra Göteborgsdistriktet och bearbeta dagligvaruhandeln, framförallt till ICA, Coop och Hemköp. Genom hög närvaro och stor passion skall du inspirera beslutsfattarna till utveckling av våra samarbeten och sortiment inom delikatesser från våra utvalda producenter. Vi ser oss själva mer som butiksutvecklare än traditionella säljare, vilket innebär ett coachande och inspirerande förhållningssätt gentemot våra kunder. Du utgår från hemmet, rapporterar till bolagets VD och samarbetar med dina kollegor i företaget.

'Min vision som arbetsgivare är att ge en plats i ett säljteam där man ges delaktighet i stora och små frågor där allas färdigheter och kunskaper vävs in i beslutsprocessen. 

Vår önskan är att finna vår nya teamspelare som på ett professionellt sätt kan tillföra kunskaper och kreativa affärslösningar som Distriktansvarig säljare för Västra Götaland. Brinner du som oss för det italienska kökets mattraditioner välkomnar vi dig att ingå i vårt team.'

Läs mer om vad VD Joakim Johansson har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
I denna roll får du möjlighet att vara delaktig i företagets utveckling. Du uppmuntras till att vara kreativ och att sätta din prägel på försäljning och säljdistriktet. Du kommer arbeta i nära relation med småskaliga italienska och spanska producenter och sprida deras matpassion vidare till de svenska hushållen. Du kommer utveckla nya och befintliga kundsamarbeten. 

Din profil
Du som söker denna tjänst har butikserfarenhet från dagligvaruhandeln och kunskap om färskvaror. Du har ett stort matintresse och en stark vilja att inspirera och vårda relationer. Du är passionerad, engagerad, driven och serviceinriktad. Du skall även ha ett sinne för affärer och vara både analytisk och strategisk. B-körkort är ett krav samt flytande i svenska, både i tal och skrift. 

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på 0720 - 711319 eller Hampus Johansson på 0720 - 803294. Urval och intervjuer sker löpande. 

Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! 

Referens

af678f77c8de49ed82e074b7cdeeb6

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till