Jobbet Distriktsansvarig säljare till Fluidra Nordic AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Distriktsansvarig säljare till Fluidra Nordic AB, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Distriktsansvarig säljare


Arbetsuppgifter
Som säljare hos oss kommer du att sälja och marknadsföra våra poolprodukter, främst till befintliga kunder på de danska öarna Fyn och Själland, samt distriktet Skåne i Sverige. Du bearbetar installatörer och återförsäljare inom privatpoolsegmentet och ansvarar för hela säljprocessen och för dialogen tillsammans med våra projektledare mot kunden. Du kommer utgå från vårt kontor i Kållered och rapportera direkt till VD. 

Du arbetar lösningsorienterat och aktivt med kundanpassade lösningar. Du kommer att arbeta utifrån tydliga mål, både på kort och lång sikt då företaget är under kraftig tillväxt.


Vi erbjuder
Fluidra är ett starkt växande bolag där du kommer vara en viktig pusselbit i att utveckla ovan nämnda distrikt. För att lyckas med detta kommer du tillhandahållas en introduktion av bolagets VD för att lära dig hur branschen fungerar. Du får marknadsmässig lön via Unionen, tjänstebil och andra förmåner.



'Fluidra är en dynamisk organisation som strävar framåt. Vi är ledande inom den globala poolindustrin.'

Läs mer om vad VD Henrik Winberg har att säga om företaget och tjänsten på https://career.masterhelp.se/fluidra.

Din profil
Du har en affärsmässig framtoning och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Som person är du strukturerad, ansvarstagande, engagerad och affärsdriven. Tidigare säljerfarenhet ute på fält är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande bransch. Du behärskar svenska, danska och engelska i både tal och skrift. 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.


Välkommen med din ansökan! 

Företagsbeskrivning

Vi är ledande inom den globala poolindustrin. Vår portfölj innehåller några av dem mest betrodda varumärkena.Vi erbjuder våra kunder ett brett val av produkter inom både privatpool, kommersiella pooler och wellnessmarknaden; Vi har ett starkt geografiskt fotavtryck med verksamhet i över 45 länder.

Efter vår sammanslagning med Zodiac så har vi över 5.500 anställda och de kombinerade resurserna för att ytterligare påskynda teknikutvecklingen inom kritiska områden såsom energieffektivitet, automation och robotar, samt ’the Internet of Things’ (IoT).Vårt arbete styrs av tydliga värderingar och vi strävar varje dag för att uppfylla vårt uppdrag: Att skapa den perfekta pool- och wellness upplevelsen.Genom att hålla fokus på detta uppdrag så skapar vi värde för våra intressenter, poolägare, investerare och anställda.

Vi äger en portfölj av några av branschens mest erkända och pålitliga varumärken, bland annat Jandy®, AstralPool®, Polaris®, Cepex®, Zodiac®, CTX Professional® och Gre®.

Sökord: fältsäljare, distriktsäljare, distrikssäljare, distriktschef, distriktchef, area manager, account manager, säljare, utesäljare, key account, key account manager, KAM, teknisk säljare,

J2W: CB2

Referens

118056eaa09a4c8fb2f134bbe7561a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till