Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Distriktsansvarig säljare till Eckes-Granini Sverige AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Distriktsansvarig säljare till Eckes-Granini Sverige AB, Stockholm på Säljpoolen

Distriktsansvarig säljare till Eckes-Granini Sverige AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Distriktsansvarig säljare
Stockholm

Vi är genuina juiceentusiaster och kan med stolthet berätta att vårt bolag tar ett stort ansvar mot att vara klimatneutralt. Nu finns det en öppning hos oss i Stockholm och en chans att vara med på vår resa tillsammans med våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Att vara säljare hos oss innebär att hjälpa våra kunder genom att förse dem med optimala och anpassade dryckeslösningar för deras verksamhet. I denna roll bearbetar du kunder inom ”out-of-home” vilket innefattar allt från mindre caféer till hotell, restauranger och stora grossister. Det är en aktiv och närvarande tjänst vilket innebär att du kommer ha mycket fysisk kontakt ute hos våra kunder, så fort pandemin tillåter. Distriktet sträcker sig från Stockholm, ner mot Jönköping och österut.

'Vi är ett gäng modiga, passionerade ”juice-nördar” som bidrar till varandras framgång genom samarbete. Varje individ i organisationen är värdefull och gör skillnad!

Vi har ett modernt sätt att arbeta med mycket frihet under ansvar. Vi har en stark tro på framtiden med storslagna, långsiktiga planer för tillväxt.'

Läs mer om vad Peter och Michael har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten som ett stort företag kan erbjuda, men även korta beslutsvägar då vi själva tar mycket eget ansvar. Vi har generösa anställningsvillkor, som exempelvis 4500 kr i friskvårdsbidrag, tjänstebil och stabila löner. Vi har också fokus på individuell vidareutveckling för att både höja våra kunskapsnivåer och för att skapa förutsättningar för att nå våra mål.

Din profil
Vi söker dig som är proaktiv och operativ. Vidare behöver du ha ett analytiskt sinne och vara strukturerad för att kunna kartlägga våra kunders behov och presentera en anpassad lösning. Vi söker även dig som är en tydlig lagspelare, vilket hos oss innebär att du behöver vara prestigelös och samarbetsvillig. Vi alla har ett gemensamt mål och arbetar resultatorienterat för att lyckas vara en ledande dryckesleverantör inom vår nisch. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på 031-7045194. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Eckes-Granini blir klimatneutralt
”Vi strävar efter en bättre morgondag och tar vårt största ansvar när det kommer till klimatåtgärder. Från och med den 1 januari 2021 kommer Eckes-Granini Group och alla dotterbolag att vara klimatneutrala i hela Europa. Vi har minskat vårt koldioxidutsläpp i flera år och nu tar vi steget längre genom att bli ett klimatneutralt företag. Vi kommer att kompensera för de 43 000 ton koldioxidutsläpp av våra affärsaktiviteter per år, med stöd av ett klimatkompensationsprojekt genomfört av Climate Partner i Portel, Brasilien. Därmed bidrar vi till att bevara 17 872 hektar urskog i Amazonas varje år. Detta motsvarar ett område på ca 25 030 fotbollsplaner. Projektet erbjuder alternativa inkomstkällor och utbildning för invånarna i Portel.

När det gäller kampen mot klimatförändringar jobbar Eckes-Granini-gruppen också mot att inte ha några utsläpp av växthusgaser. Med stöd av Climate Partner arbetar vi kontinuerligt med att implementera alltmer effektiva och omfattande klimatskyddsåtgärder.”

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Distriktsansvarig säljare till Eckes-Granini Sverige AB, Stockholm
Säljpoolen Stockholm Heltid
SJR - Ekonomiassistenter till Göteborg med omnejd!
SJR AB Göteborg Heltidsanställd
Kundservicevärdar Kundmiljö till MTR Tunnelbanan
MTR Nordic Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 0a78cf3c298f4cae88f4bddb1a2606