Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Distriktsansvarig säljare till Constructor Sverige AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Distriktsansvarig säljare till Constructor Sverige AB, Stockholm på Säljpoolen

Distriktsansvarig säljare till Constructor Sverige AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Ta chansen att bli en del av ett väletablerat, välrenommerat och framgångsrikt företag! Constructor söker nu en

Distriktsansvarig säljare 
till Stockholm

Du kommer arbeta gentemot tillverkande industriföretag med lagerplats och företag inriktade på lager och distribution. Du arbetar med hela Constructors produktsortiment och kunderna erbjuds en helhetslösning. Dina kunder finns i Stockholm och du utgår ifrån ditt hemmakontor, alternativt kontorshotell, och du rapporterar till försäljningschefen.

Som säljare hos Constructor är du delaktig i det mesta av säljarbetet, allt från kartläggning, besöksbokning till genomförande av besök, uppföljning, kundvård och rapportering. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga kollegor vid hantering av offerter, avtal och förhandlingar. Till din hjälp har du vår tekniska säljsupport, som finns placerad på huvudkontoret i Göteborg.

Din profil
Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet från tillverkande industriföretag och/eller från branscher med förvarings- och logistiklösningar, samt ett naturligt intresse för teknik. Du trivs med att arbeta självständigt och att driva hela säljprocessen. Du är en aktiv och resultatinriktad person, med god förmåga att på ett effektivt och förtroendeingivande sätt skapa nya samt utveckla befintliga affärsrelationer.

Som person är du social, kommunikativ och självgående med ett välutvecklat sinne för försäljning. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i MS Office. Constructor använder sig av Microsofts CRM system och kunskaper i detta är önskvärt, men inget krav.

Självklart får du en gedigen introduktion när du börjar hos oss.

Vi erbjuder
En intressant och självständig tjänst i en internationell organisation med hög professionell kompetens. Vi har god stämning mellan kollegor, bra möjligheter till personlig utveckling samt förmåner som tjänstebil och friskvård. 

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen in med din ansökan. Urval sker löpande. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Constructor är sedan många år en av de branschledande leverantörerna i Sverige gällande lagerinredning och logistiklösningar. Vår position som marknadsledare har vi uppnått tack vare en medveten strategi att utveckla egna produkter, som tillverkas i egna fabriker. Det gör att vi har kontroll på hela kedjan från idé till fungerande installation hos våra kunder. Vi är idag en helhetsleverantör av förvarings- och logistiklösningar.

Constructor Sveriges huvudkontor och centrallager finns i Göteborg. Bolaget omsatte 2020 ca 300 milj. sek och har 57 personer anställda. Constructor verkar genom egen säljkår och återförsäljare över hela landet.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Distriktsansvarig säljare till Constructor Sverige AB, Stockholm
Säljpoolen Stockholm Heltid
Erfaren elektriker till Cellsolar
FMR - Din HR-Partner Göteborg Heltidsanställd
Områdeschef Fordonsvård
MTR Nordic Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3923128ff431422e87f9743b89c077