Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Distriktsäljare Stockholm Söder / Säljare / Regionalansvarig säljare jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Distriktsäljare Stockholm Söder / Säljare / Regionalansvarig säljare på Bravura

Distriktsäljare Stockholm Söder / Säljare / Regionalansvarig säljare

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du ett driv, tekniskt intresse och vill utvecklas inom försäljning? Motiveras du av att arbeta i en roll där du ges stor möjlighet att påverka din egen framgång? Vi söker dig som vill arbeta i rollen som distriktansvarig säljare på ett skandinaviskt ledande företag inom verktyg och maskiner.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Industriverktyg IDG - Tools AB.

Om företaget

Industriverktyg IDG-Tools AB är sedan 1996 en av de större företagen i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 265 miljoner i 4 länder (Sverige, Norge, Finland, Polen) och 165 anställda, varav dessa ca 100 säljare, är de även ledande inom lager och logistik med snabba leveranser ut till kund. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på. Företaget strävar efter att alltid vara en stabil, långsiktig och intressant arbetsplats för sina medarbetare och arbetar kontinuerligt med att upprätthålla dessa mål.

Industriverktyg IDG-Tools AB har ett eget lager, logistikcentrum och kontor i Rosersberg, Stockholm. Trots företagets breda geografiska verksamhetsområde har IDG - Tools lyckats bibehålla en familjär och kollegial företagskultur vilket genomsyrar hela arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

I rollen som distriktsäljare ansvarar du över att sköta om och utveckla samarbetet med befintliga kunder, nykundsbearbetning med uppsökande försäljning. Du ansvarar för att bibehålla relationer i ditt distrikt och ständigt med fokus på att hitta nya kunder och öka din försäljning.

Du arbetar med att visa upp och demonstrera produkternas egenskaper för dina kunder och ges en gedigen utbildning inom säljteknik och en genomgående introduktion för företagets produktkatalog.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Drivs av inre motivation, egen drivkraft och intresse att skapa affärer
• Ett stort intresse och vilja för att arbeta och utvecklas inom försäljning
• Tekniskt intresse
• B – körkort och/eller C – körkort
• Svenska obehindrat i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av försäljning, med fördel inom uppsökande försäljning

För att trivas i rollen ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och trivs i sociala sammanhang. Du ser arbetet som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjlighet till affärer, nya kontakter och relationer. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du tycker om att arbeta självständigt i en roll där du ges stor möjlighet att påverka din egen utveckling och framgång. Slutligen är du trygg med kundkontakten och motiveras av att ge förstklassig service, det visar du med din förmåga att arbeta rådgivande i kunddialogen och alltid se till att göra det lilla extra för kunden.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Södra Stockholm
Lön: Grundlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:säljare, sales, regional säljare, distriktsäljare, verktygssäljare, teknisk säljare, utesäljare, b2b, b2c, verktyg, teknik, maskiner, industri, industrisäljare, fältsäljare, IDG – Tools, Industriverktyg, Stockholm, Stockholm söder, Heltid

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3606601