Jobbet Distriktsäljare i Mälardalen till affärsområdet PDS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Distriktsäljare i Mälardalen till affärsområdet PDS publicerad av SalesOnly

Heltidsanställd
Västerås
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

ASSA ABLOY Entrance Systems är på en resa full av potential och möjligheter. En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Innovation och hållbarhet är kärnan när vi utvecklar och levererar våra toppmoderna automatiserade entrélösningar. Nu förstärker vi vårt team i affärsområdet ”Pedestrian Door Solutions” och söker en säljare i Mälardalen/Västra Stockholm.

Genom att kombinera tekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter, bygger du upp nya kundrelationer och utvecklar befintliga affärer. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt och strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta säljmål. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas. I tjänsten som säljare har du många interna och externa kontakter och kommunicerar obehindrat i tal och skrift med beslutsfattare inom alla nivåer. Du utgår från ditt hem, att resa i tjänsten är en förutsättning och övernattningar förekommer.

Vi erbjuder:
  • ett stimulerande säljarbete där du ansvarar för ett säljdistrikt med befintliga kunder och god tillväxtpotential
  • att vara med och driva utvecklingen av affärsområdet Entrance Systems och samtidigt utvecklas själv inom en av världens största koncerner
  • möjligheten att representera ett starkt varumärke med framtidsorienterade lösningar
  • en gedigen introduktion med produkt- och konceptutbildning och kompetenta, driftiga kollegor att utvecklas tillsammans med
Vi söker dig som har:
  • har gymnasiekompetens, fördelaktigt med teknisk inriktning
  • har jobbat med B2B, helhetsförsäljning, gärna av teknisk karaktär i ett par år (fördelaktigt med försäljning inom t ex. konstruktion, bygg/entreprenad/fastighetsbranschen, liftsystem, larmsystem, tekniska helhetslösningar, maskinell utrustning, service el. liknande)
  • har ett starkt inre driv och brinner för att hitta rätt lösningar för dina kunder
  • är duktig på att kommunicera helhetsperspektiv utifrån behovsanalys och dialog
  • är en strukturerad och vass kommunikatör, van att kommunicera kring helhetslösningar
  • talar och skriver flytande svenska och behärskar engelska som är vårt koncernspråk

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza tel nr: 0760-00 18 10, via mail: shahnoza.ibragimova@salesonly.se eller ansvarig researcher Maja Stockwell, maja.stockwell@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entréläsningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varar och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en division inom ASSA ABLOY.

Sökord: Västerås, Stockholm, Eskilstuna, distriktsäljare, regionsäljare, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, b2b, sales, ”sales only”

Referens

salesonly2614

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till