Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Distriktsäljare för Stockholm med omnejd till Konradssons Kakel jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Distriktsäljare för Stockholm med omnejd till Konradssons Kakel på Poolia

Distriktsäljare för Stockholm med omnejd till Konradssons Kakel

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Till Konradssons Kakel söker vi nu en proaktiv och relationsorienterad distriktsäljare med erfarenhet av arkitektbearbetning. Du erbjuds en ansvarsfull och stimulerande tjänst med fokus på att bygga relation och förtroende med arkitekter, återförsäljare och fastighetsbolag. Låter det som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Din placering blir på Konradssons Kakel i Bromma och du rapporterar till försäljningschefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, på heltid, och påbörjas enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer påbörjas efter den 9 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I denna roll ansvarar du över distriktet Stockholm med omnejd och din huvudsakliga uppgift blir att utveckla goda affärsrelationer med befintliga såväl som nya kunder och samarbetspartners. Arkitekter är en viktig målgrupp liksom fristående återförsäljare, fastighetsbolag och bygghandeln. Här får du arbeta fritt och självständigt med frihet under ansvar. Sortimentet är anpassat för målgruppen och som säljverktyg har du produktställ, provpärmar, broschyrmaterial, hemsida samt digitala inspirationsverktyg. Du jobbar med telefon och dator som främsta verktyg samt din tjänstebil.

Vem är du?
Vi söker dig som har god erfarenhet och kunskap inom relationsförsäljning och bearbetning av arkitektområdet. Du har intresse för inredning och design. Det är ett plus om du har branschkunskap sedan tidigare eller har motivationen att lära dig mer. Tjänsten innebär vissa resor och B-körkort krävs för att kunna förflytta dig inom distriktet. Att behärska affärsmässig svenska och engelska, i både tal och skrift är viktigt, liksom god vana av Microsoft Office och andra digitala verktyg.

Du har förmågan att självständigt driva ditt försäljningsarbete och trivs i en dynamisk och snabbrörlig bransch med högt tempo och många kontaktytor. Struktur är av största vikt liksom förmågan att arbeta både operativt och strategiskt, att kunna se både detaljer och helhet. I din yrkesroll är du affärsmässig, relationsbyggande och engagerad. Du driver dina samarbeten med både fingertoppskänsla, mod och uthållighet och räds inte att öppna okända dörrar. Vi söker en riktig lagspelare – social och entreprenöriell men också lyhörd, flexibel och prestigelös. Du är duktig på att samverka med andra och förstår vikten av laget före jaget.

Om verksamheten
Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. Låter det spännande? På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. Vill du vara med på vår växande resa?
I denna rekrytering samarbetar Konradssons Kakel med Poolia. Tjänsten är tillsvidare med direkt anställning hos Konradssons Kakel. Välkommen in med din ansökan! Vi kommer att påbörja urval och intervjuer i augusti.


 

Rekommenderade jobb

Distriktsäljare för Stockholm med omnejd till Konradssons Kakel
Poolia Stockholm Heltid
Digital marketing specialist
Empleo Växjö AB Växjö Heltidsanställd
Säljare till Sortimo, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60414