Jobbet Distriktansvarig Säljare till TECE i norrort har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Distriktansvarig Säljare till TECE i norrort publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

TECE söker nu en distriktsansvarig säljare till norrort med bas i Stockholm

Har du ett tekniskt intresse, tidigare erfarenhet som montör / installatör och/eller arbetat som säljare inom VVS? Då är detta tjänsten för dig. TECE är nu i en expansiv fas och söker en säljare som ska ansvara för kundbearbetningen i norrort och utgå från Kista i Stockholm. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega i företaget som har ett starkt varumärke och är känt för sina kvalitativa produkter. Företaget är trivsamt, kollegialt och du kommer att tillhöra ett team med 3 kompetenta kollegor. Du rapporterar till försäljningschefen för Sverige. 

Inledningsvis får du utbildning och tydlig introduktion i Stockholm, en del av utbildningen kommer att ske i Tyskland och Norge. Bolaget erbjuder grundlön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och möjlighet till ett utvecklande och självständigt säljjobb. Tjänsteresor utomlands kommer att förekomma.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar med produkter och system inom sanitet, tappvatten, golvvärme och avlopp. Dina kunder kommer främst att finnas bland VS-installatörer och VVS-konsulter. Du underhåller befintliga kunder och bearbetar nya.

Du kommer att: 

  • Ansvara för försäljning av TECEs produkter och system i norrort
  • Ta fram offertunderlag, upprätta kundavtal och driva affärer mot avslut
  • Utbilda och ge professionell rådgivning mot valda kundgrupper
  • Konsultbearbeta för att verka för att produkterna blir föreskrivna för projekt
  • Medverka på mässor och events

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från din bostad, alternativt från butiken i Kista. Du kommer att täcka området Norra Storstockholm, Uppland och Västmanland. Kundbesöken hålls både på kontoret och ute hos kund. Du håller också i utbildningar/aktiviteter för kunder, ibland på kvällstid. Även tjänsteresor till utlandet kommer att förekomma. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har:

  • Erfarenhet från VVS- branschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • Körkort

Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt egna arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Vi ser gärna att du kommer från VVS-branschen, du bör kunna tala fackspråk och förstå dina kunders behov och utmaningar. Att du har B-körkort är ett krav, liksom att du talar och skriver svenska obehindrat. Då och då förekommer engelska. För dig som gillar att jobba självständigt med kvalitet, både i produkter och arbetssätt, är detta ett fantastiskt tillfälle. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

47D2A657F7D442F291DC7E7597727C54

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till