Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Distriktansvarig säljare till Mitsubishi Logisnext Europe AB, Malmö / Örebro job in Malmö at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Distriktansvarig säljare till Mitsubishi Logisnext Europe AB, Malmö / Örebro på Säljpoolen

Distriktansvarig säljare till Mitsubishi Logisnext Europe AB, Malmö / Örebro

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Distriktansvarig säljare
Örebro / Skåne

Vi expanderar och söker därför en säljare till Örebrodistriktet och en till Skånedistriktet. 

Om arbetet
Som distriktansvarig säljare kommer du vara en del av ett företag med stora framtidsvisioner och potential på den svenska marknaden. Du kommer bearbeta ditt distrikt med att sälja UniCarriers premiumtruckar tillsammans med dina säljkollegor och en stark servicekår. UniCarrier ingår i Mitsubishis globala koncern. Stort fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning samt att utveckla våra befintliga kunder. 

Som säljare hos oss blir du en nyckelspelare som kommer vara delaktig i vår fortsatta framgång och utveckling. Dina kunder återfinns inom de företag och industrier som har materialhantering på pall, där du ansvarar för allt från förhandling och kundanspassade lösningar till affär. Vi tror på struktur, process och uppföljning för att säkerställa resultat och vi arbetar på ett systematiskt sätt med hjälp av vårt affärssystem. Du kommer självständigt hantera, lösa problem och äga affärerna i ditt distrikt.

'Det som gör oss till en attraktiv arbetsplats är bl.a. mångsidigheten av kunder, att den ena dagen inte är den andra lik samt möjligheten att påverka små som stora företag att utvecklas tillsammans med oss i framtiden.

För att lyckas i denna roll behöver man vara en driven, engagerad och ödmjuk person som har förmåga att lyssna på kunder, analysera och se möjligheter i affären.'

Läs mer om vad Johan och Anne har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Vi är en platt och prestigelös organisation i Sverige som tillhör ett stort internationellt företag. Organisationen är väletablerad och våra servicetekniker erbjuder oöverträffad service till våra kunder i hela Sverige.

Hos oss kommer du ha en huvudroll i vår framtida resa och vara högt prioriterad. Det finns stora möjligheter att bli uppmärksammad och belönad för fina resultat samt utveckling inom företaget.

Din profil
För denna roll behöver du ha en god teknisk förståelse och intresse, samt erfarenhet av försäljning. Kommer du från truckbranschen och/eller har förståelse för lager och logistik är det meriterande, men med rätt drivkraft, inställning och nyfikenhet tror vi att du kommer lyckas även om du kommer från andra branscher.

Vi förväntar oss ett stort engagemang för företagets framgång och resultat, och vi tror att rätt person är någon som triggas av detta. För att lyckas i rollen är det viktigt att känna sig bekväm med dialoger och förhandlingar med olika typer av kunder, samtidigt som du skall agera rådgivande för att hitta lösningar på problem. Din drivkraft avgör hur väl du lyckas i detta uppdrag och inga större begränsningar finns.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm på tel. [ Link removed ] eller Hampus Johansson på tel. [ Link removed ] . 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Den 2 mars 2020 bytte UniCarriers svenska säljdivision namn till Logisnext Sweden AB och är idag ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext Europe B.V. Precis som tidigare erbjuder UniCarriers innovativa lager- och motviktstruckar, som gör skillnad och täcker alla materialhanteringsbehov. De flexibla och individuellt utformade transportlösningarna för logistik och lager tillverkas i Logisnexts produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Japan, Kina, Nederländerna, Finland och USA. Produkterna säljs direkt till slutkund genom ett kompetent säljteam och även via återförsäljare.  

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Distriktansvarig säljare till Mitsubishi Logisnext Europe AB, Malmö / Örebro
Säljpoolen Malmö Heltid
Ständig natt till produktion i Örkelljunga
Randstad AB Skåne län - Helsingborg Deltidsanställd
Ej angett
Administratörer och kundservicemedarbetare för kommande uppdrag i Skåne!
Poolia Skåne län - Helsingborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 4d15653c2bb649f6a47ac597ee50be