Jobbet Distriktansvarig säljare till Maria Nila har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Distriktansvarig säljare till Maria Nila publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Kristianstad

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla försäljningen på Nordens snabbast växande hårvårdsföretag? Maria Nila är ett familjeföretag i grunden och tack vare veganska och hållbara produkter av hög kvalitet tillsammans med drivna och engagerade medarbetare, har de lyckats etablera sig som en mycket stark aktör på marknaden. Vi söker nu deras nästa distriktsansvarige säljare som ska ta Maria Nila närmare deras mål - att bli den största och grönaste aktören på marknaden! Är det dig vi söker?


Om tjänsten
Maria Nila är ett företag i stark tillväxt som fokuserar på kontinuerlig innovation inom produktsortiment, design och försäljning. Med egen produktionsanläggning i södra Sverige tillverkas ett brett sortiment inom hår-och hudvård. Du kommer ha operativt, såväl som strategiskt ansvar för distriktet östra Skåne och delar utav Blekinge. Distriktet har idag en upparbetad omsättning men det finns hög potential till ökade volymer med din framtida bearbetning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Maria Nila.

Du erbjuds:

• Möjlighet att från start ta över en befintlig omsättning med provision utan lönetak
• Tjänstebil
• Goda utvecklingsmöjligheter nationellt såväl som internationellt i ett entreprenörsdrivet bolag där egna idéer välkomnas med öppna armar.
• Anställning i ett bolag som tar ett stort socialt ansvar. Maria Nila är unika i branschen med produkter som är 100% veganska och närproducerade i Helsingborg. Dessutom tar de en stark ställning mot djurplågeri och donerar varje år pengar till extra utsatta djurarter. Läs mer om deras engagemang här.
• Hos Maria Nila präglas kulturen av filosofin att hårt arbete och prestation belönas samtidigt som det är viktigt att alla har kul tillsammans. Årligen anordnas flera konferenser, fester och resor för att stärka teamkänslan, kompetensen och kulturen. Du erbjuds en trygg anställning med en fast månadslön och en provisionsbaserad del.

Arbetsuppgifter
Som säljare på Maria Nila är du ansvarig för att utveckla och maximera försäljningen av dess produkter till frisörsalonger för distriktet. Detta innebär dels nykundsbearbetning men även att strategiskt stötta dina befintliga kunder i dess affärsutveckling för att på så sätt bygga upp en stark omsättning över tid. Arbetet ställer stora krav på din flexibilitet, kreativitet och ditt engagemang - tre nyckelfaktorer till framgång inom Maria Nilas organisation.

För att trivas och bli framgångsrik på Maria Nila ser vi att du är resultatinriktad och kan driva din egen försäljning genom bearbetning av såväl befintliga som nya kunder. Du trivs med att bygga relationer, motiveras av att uppnå resultat och har en stark tävlingsanda!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av uppsökande försäljning samt erfarenhet av fysiska kundmöten
• Är flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift
• Har goda kunskaper i Office-paketet
• Har B-körkort

Som person är du:
• Orädd
• Relationsskapande
• Resultatinriktad
• Ansvarstagande

Vi lägger stor vikt vid dig som person och tror att du har ett högt eget driv, god framåtanda och förmåga till att pusha dig själv för att nå uppsatta mål och skapa vägen till framgång som säljare hos Maria Nila. Du motiveras av och har ett intresse i att skapa resultat och aktivt vara med och utveckla dina frisörsalonger. Du tycker det är roligt att träffa många människor och har lätt för att skapa goda relationer, är strukturerad och uppskattar att självständigt kunna planera din arbetsdag. Du har med andra ord ett entreprenörsmässigt tankesätt och motiveras av att \'driva ditt egna företag i företaget\'.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders inledande provanställning
• Placering: Östra Skåne/Blekinge

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Maria Nilas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Referens

15044802-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till