Jobbet Distributionsansvarig sökes till Nordiske Medier! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Distributionsansvarig sökes till Nordiske Medier! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du vass på Excel och har en akademisk utbildning? Är du även analytisk och lättlärd i system? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Nordiske Medier är Skandinaviens största verksamhet inom specialmedia med fler än 50 titlar i Danmark, Sverige och Norge – både digitalt och i print. Dessutom står de bakom utgivningen av över 100 olika specialtidskrifter och nyhetsbrev. Alltid med ett riktat innehåll för en tydligt definierad och skräddarsydd målgrupp.

I rollen som distributionsansvarig på Nordiske Medier kommer du att ansvara över distributionen. Du har en nyckelroll i företaget och rollen kommer vara formbar där du har möjlighet att påverka och komma med egna idéer och driva området framåt.
Dina dagliga arbetsuppgifter kan bland annat att innefatta:

-ansvara för distributionen över digital och print
-beställa upplagor
-kontaktperson till tryckerier
-uppföljning och kontakt med Danmark
-följa budget och göra målgruppsurval
-hantera filer och register
-kontera fakturor
-hantera olika avtal och prisjusteringar
-ta fram rapporter och prognoser
-kontakt med mediechefer och VD

Du blir anställd på Nordiske Medier som i denna process samarbetar med StudentConsulting. Vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående, så snart vi hittat rätt person. Vår kunds kontor ligger i dagsläget på Lidingö men de flyttar i november till nyrenoverade lokaler i Solna. Du kommer även utföra ca 6 resor per år till Danmark. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning, det är meriterande om det är inriktning mot ekonomi. Du är vass på Excel samt övriga delar av Officepaketet. Samt att du är analytisk och lättlärd i system. Det viktigaste för vår kund är att du har ett intresse för webb- och mediebranschen. Som person är du självgående, initiativtagande och gillar att lösa problem. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49763

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till