Jobbet DISTRIBUTÖRER SÖKES TILL VTD! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

DISTRIBUTÖRER SÖKES TILL VTD! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Göteborg
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du med ett aktivt jobb som ställer krav på noggrannhet? Är du en person med god arbetsmoral som nu söker efter ett extrajobb på söndagar? Är du dessutom intresserad av att arbeta nattetid då är du rätt person för denna tjänst som distributör på VTD. Läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Academic Work söker för VTD:s räkning distributörer till deras söndagsdistrikt i Göteborg med omnejd.

[VTD] (http://www.vtd.se/) är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är de en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger dem sina kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VTD:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work] (Academicwork.se). Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos VTD.

Hos VTD får du möjligheten att välja vilket distrikt du vill arbeta inom. Bor du ute på öarna eller mitt i centrala Göteborg har du möjligheten att arbeta nära ditt hem. Vid ansökan var god och skriv vilket distrikt du är intresserad av. Är du intresserad av flera är även detta varmt välkommet.

Aktuella områden:

* Norra Skärgården
* Mölnlycke
* Göteborg
* Partille/Sävedalen

Kandidatprofil

Som distributör kommer du arbeta med att dela ut tidningar under nattid samt tidigt på morgonen. Du börjar ditt arbetspass på en avhämtningsplats eller på en filial i ditt närområde och levererar sedan tidningar, post och andra produkter till kunderna.

Du är garanterad ett söndagspass i veckan där det finns stor möjlighet att arbeta extra för dig som har rätt ambitioner. Arbetstiderna skiftar beroende på vilket distrikt du kommer att ingå i och du kommer att utföra arbetet via gång eller bil. Arbetet startar tidigast klockan 01:00 och varierar fram till klockan 07:00 beroende på vilket område och vilken rutt du väljer att arbeta med.

Du kommer till exempel att:

* Hantera post till privatpersoner
* Dela ut tidningar, post och reklam

Tjänsten passar dig som är en nattmänniska och vill ha hela dagen till förfogande att göra annat.

* Obehindrade kunskaper i svenska eller engelska i både tal och skrift.
* Kan jobba varje söndag
* Har god fysik, då arbetet är fysiskt krävande
* Har fyllt 18 år , då arbetet utförs under nattid.
* Har B körkort

Det är meriterande om du har

* Tillgång till egen bil, då det krävs att du kör bil i vissa av rutterna

Som person är du ansvarstagande, noggrann samt har en förmåga att planera och använda din tid rätt. Du har en god samarbetsförmåga och har en positiv inställning till ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Söndagar, med stor möjlighet till extrapass

Lön: Enligt avtal

Placering: Norra Skärgården, Mölnlycke, Göteborg, Partille/Sävedalen

Rekryteringsansvarig: Emma Alkner

Utbildning: Om du går vidare i rekryteringsprocessen och blir anställd kommer du att få gå en betald utbildning för att känna dig trygg i din nya roll.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentgothenburg@academicwork.se] (mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15014979-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till