SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Chef för Product Management till Nordic Water Products på Intenso Teknikrekrytering

Chef för Product Management till Nordic Water Products

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Chef för Product Management
till vår verksamhet i Göteborg

Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

I tjänsten som chef för Product Management erbjuds du stora möjligheter att själv påverka ditt arbetssätt och dina rutiner. Du får stort utrymme för eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som chef för Product Management på Nordic Water kommer du att leda vårt produktteam och ha tre huvudsakliga uppgifter.

Du ansvarar för att marknadsföra produktområdet internt och externt, samt sträva efter och bidra till att den globala organisationen har relevant kompetens vad gäller produktområdet. 

Som chef för Product Management kommer du också att driva en aktiv produktvård och produktutveckling samt tillhörande applikationer. Du bistår organisationen och säljare med teknisk och processmässig kompetens inom produktområdet.

Vidare kommer du att vara ansvarig för den övergripande produktportföljen med produkt/marknadsanalys samt prissättning. Du kommer att arbeta på kontoret i Göteborg men resor inom Sverige och internationellt kommer att vara en del av arbetsuppgifterna.

Din profil
För att lyckas i tjänsten som chef för Product Management har du ett stort intresse för ledarskap, försäljning, problemlösning och utveckling. Vidare ser vi att du:

  • har relevant eftergymnasial utbildning
  • gärna har kemisk- eller VA-bakgrund, alternativt erfarenhet av liknande verksamhet
  • har erfarenhet som produktchef och/eller säljerfarenhet
  • är utåtriktad med god känsla för teamwork och samarbete
  • är teknikintresserad och har praktisk eller teoretisk teknisk erfarenhet
  • är strukturerad och har förmåga att självständigt leda, ta ansvar för och lösa komplexa uppgifter
  • har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, övriga språk är meriterande
  • uppskattar att resa i tjänsten
  • har körkort

För rätt person erbjuder vi anställning i en sammansvetsad arbetsgrupp i ett framgångsrikt och lönsamt företag där huvuddelen av försäljningen sker utanför Sveriges gränser. Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T.Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär. 

Anställningsort: Göteborg

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Mattias Feldthusen, Director Product, +46 704 202156.

Låter det intressant? Skicka din ansökan via länken nedan. Då urvalsprocessen kommer att ske löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.

Läs mer om oss på [ Link removed ] eller [ Link removed ]

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 27a6474f670c401fbc22c96e7fce8c