Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Director Randstad RiseSmart jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Director Randstad RiseSmart på Randstad AB

Director Randstad RiseSmart

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vi på Randstad RiseSmart erbjuder marknadsledande tjänster inom bl.a. omställningsstöd, outplacement samt karriär- och prestationsutveckling. Varje organisation och medarbetare är unik, och förtjänar också ett unikt bemötande i den svåra situation som kan uppstå när man står inför en förändring. Men förändring behöver inte innebära en negativ upplevelse. På Randstad RiseSmart ser vi till att både företagets och den enskilda individens behov tillgodoses, och att båda parter kommer stärkta ur processen som mer konkurrenskraftiga på marknaden.

I rollen som Director RiseSmart kommer du att ha helhetsansvaret för verksamheten i Sverige. Du kommer att ha övergripande resultat- och personalansvar och ingå i koncernledningen för Randstad Sverige. I denna tjänst rapporterar du till Managing Director och du kommer att vara placerad i Stockholm eller i Göteborg.

RiseSmarts verksamhet vilar idag på tre ben; den publika affären med fokus på uppdragen inom ramen för Arbetsförmedlingens verksamhet, våra tre regionerna där de största affärerna är TSL, outplacement, karriärutveckling och övriga omställningsförsäkringar samt affärsområdet ”Prestation” som omfattar tjänster inom team och chefsutveckling.

Sen övergången från Antenn till RiseSmart så finns ett internationellt fokus som bland annat märks av genom delvis gemensam tjänsteutveckling globalt med lokala anpassningar samt interna nätverk och nya internationella affärsmöjligheter och samarbeten. RiseSmart har ett erbjudande som ligger i framkant globalt och i Sverige med ett tydligt tech and touch erbjudande. Där nya tjänster och erbjudande lanseras kvartalsvis.  

Mycket av din tid kommer att ägnas åt att driva utvecklingsarbete. Både genom etablering av nya tjänsteområden men kanske framförallt genom att förändra, förbättra och effektivisera befintlig tjänsteportfölj.ansvarsområde.

Dina primära ansvarsområden innebär att:

● Utveckla och optimera verksamheten genom att driva utveckling
● Utmana och utveckla såväl medarbetare som team
● Driva tjänsteutveckling, marknadsbearbetning och strategisk försäljning. Exempelvis genom att fatta beslut kring vilka marknader vi ska etablera och utveckla. arbetstider.

Heltid, tillsvidare


kvalifikationer.

Vi söker dig med ett par års tidigare relevant erfarenhet från en liknande roll. Tidigare erfarenhet från omställningsområdet bedöms som meriterande om än en ett krav. 

Du har en stark affärsmässig drivkraft och en vilja att utveckla och coacha medarbetare för att de ska nå sin fulla potential och prestera sitt yttersta. Du vill fortsätta att utveckla Randstad RiseSmart till den marknadsledande aktören. Vidare har du en akademiskexamen inom relevantområde.

Med en mycket god analytisk förmåga och ett metodiskt sätt att arbeta på så bidrar du med struktur till verksamheten. Du är förändringsbenägen som person, van vid ledningsgruppsarbete samt vid att leda i förändring. Alltid med medarbetarnas bästa i fokus. 

Som person är du ett föredöme och har en stark drivkraft att leda andra med ett stort engagemang i det du gör. Du är trygg i dig själv och vill bidra med din erfarenhet av att driva en framgångsrik verksamhet.

Vi tror också att du är en uthållig, resultatinriktad och modig ledare som agerar förebild för dina medarbetare genom att efterleva och marknadsföra våra kärnvärden: 

- To know,  to serve, to trust, simultaneous promotion of all interest och striving for perfection

I och med den internationella kontexten som verksamheten idag befinner sig i och det faktum att Director RiseSmart är med i ledningsgruppen för Randstad Sverige så kräver rollen att du talar och skriver på engelska. ansökan.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 augusti. Observera att processen tar uppehåll under sommaren och kommer att återupptas i mitten av augusti. 

 

Rekommenderade jobb

Director Randstad RiseSmart
Randstad AB Stockholm Heltid
Regional Director till Randstad Staffing Sydväst
Randstad AB Göteborg Heltidsanställd
Senior Säljare New Business till Randstad i Göteborg
Randstad AB Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349426