Jobbet Dina Försäkringar söker en student till sin motorskadeavdelning! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Dina Försäkringar söker en student till sin motorskadeavdelning! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för service och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter och meriter inför framtiden? Värderar du gott ledarskap och en arbetsplats som verkligen satsar på sina medarbetare? Se hit! Dina Försäkringar söker dig med engagemang, nyfikenhet och vilja! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Academic Work söker för Dina Försäkringars räkning en Front Office-medarbetare till sin motorskadeavdelning i Lund. Upplärning kommer ske i maj och under sommaren förväntas du kunna arbeta 75 - 100 %. Därefter finns det möjlighet till deltidsjobb parallellt med studierna, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Kandidatprofil

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal från kunder som vill anmäla en skada på ett motorfordon samt att hjälpa kunderna vidare i sitt ärende. Du kommer även arbeta med administrativa uppgifter som att hantera inscannat material och lägga in filer i ett affärssystem. En del av tjänsten innebär även fakturahantering där godkända fakturor ska betalas.

Arbetet sker framförallt via telefon där du tar emot samtal från hela landet och hjälper kunderna vidare till rätt person, men en viss del av kunderna hör också av sig via mail.

Du kommer till exempel att:

* Ta emot samtal från kunderna, registrera deras skadeanmälan samt hjälpa kunderna vidare i sitt ärende
* Hantera arbetsuppgifter av administrativ karaktär
* Fakturahantering, betala godkända fakturor som kommer in

* Är student på minst 50 % och med minst 1 år kvar på din utbildning.
* Talar och förstår svenska och engelska obehindrat då all kommunikation internt och externt sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat i serviceroller, dock inte nödvändigtvis inom kundtjänst
* Är flerspråkig

Övrig information

* Start: Maj 2019
* Omfattning: Deltid 10-12 under terminerna, heltid under sommaren
* Placering: Lund
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15019815-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till