Jobbet Din nya utmaning som konstruktör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Din nya utmaning som konstruktör publicerad av Skill

Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning

Om företaget
För kunds räkning söker vi nu 2st ingengörer som vill arbeta med mekanikkonstruktion. Här finns möjlighet att växa och utvecklas samt att arbeta inom den senaste tekniken och med en extremt spännande marin produkt som bara tillverkas i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team med konstruktörer som där ditt fokus till en början kommer ligga på konsrtruktion i system och detalj, installation och produktionssupport för marina fartyg. Uppgifterna kommer variera över tid men kan till exempel bestå i att konstruera bäddar, fundament, rör och röranslutningar.

Din profil
Vi söker dig med något års erfarenhet som konstruktör samt högskole/univetrsitetsutbildning. Du är antingen relativt ny i din karriär eller har några års erfarenhet. Om du har arbetat i Creo ses det som meriterande. Erfarenhet av större projekt eller tillverkningsindustrin är också meriterande. Vi söker personer som vill utveckla sina egna kunskaper i ett internationellt företag men som också är pretigelös och flexibel för att kunna hantera olika arbetsuppgifter och grupper. Du ska vara metodisk och noggrann i ditt arbete.

Ansökningsförfarande
Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka tjänsten idag då den kan tillsättas snabbt. Vid frågor kontakta Richard Herbertsson, 0455-10401, richard.herbertsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3909

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till