Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Digitalization Engineer, Trelleborg jobb i Trelleborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Digitalization Engineer, Trelleborg på Randstad AB

Digitalization Engineer, Trelleborg

Randstad AB Trelleborg, Skåne län Heltid


arbetsbeskrivning.

Ta chansen att arbeta som Digitalization Engineer hos Flint Group! Här får du möjlighet att arbeta med processutveckling och data science och vara med på den redan påbörjade resan att digitalisera fabriken. Du får göra detta i en dynamisk organisation, där alla medarbetare får möjlighet att driva de frågor som de tycker är viktiga och göra ett avtryck genom att bana sin egen väg. Känner du att detta är ett inspirerande sätt att arbeta, är detta kanske din nästa utmaning!


ansvarsområde.

Flint Group och teamet som arbetar med processer och automation, har påbörjat en förändringsresa mot digitalisering av siten. Denna roll är en viktig kugge i det fortsatta arbetet. Här får du möjlighet att arbeta såväl strategiskt som operativt inom såväl processutveckling som data science, med tonvikt på det förstnämnda. Ansvarsområdet är fabrikens utrustning, att förbättra, synliggöra, modernisera – allt för att underlätta för övriga organisationen och höja effektiviteten i dess användande.

Detta görs genom en blandning av långsiktiga strategiska projekt, investeringsprojekt (CAPEX) samt operativ problemlösning ute i fabriken. Du kommer att använda dig av kunskaper inom processutveckling, dataanalys, systemvetenskap samt reglerteknik. Verktyg blir att skapa dashboards och KPI´er som underlättar utvecklingen. 

Dina främsta kontaktytor kommer vara produktionen, kvalitetsavdelningen vad gäller avvikelser, samt utvecklingsavdelningen för att vara en stöttepelare tekniskt, när nya produkter ska skalas upp i tillverkning.

Divisionen är i en spännande fas och det satsas mycket. Du kommer att få vara del av ett kompetensnätverk för digitalisering globalt i koncernen och vidareutveckla dig genom såväl interna som externa utbildningar. Även överföra kunskap och insikter, till en systerfabrik i USA. 


arbetstider.

Heltid, tillsvidare.


kvalifikationer.

För att trivas och prestera väl i denna roll, ser vi att du har följande kunskap och erfarenhet med dig:

  • MSc, valfri inriktning
  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustri
  • Kunskap och erfarenhet i Python
  • Gott intresse för programmering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Vi blir extra nyfikna om du även har kunskap och erfarenhet inom LEAN och projektledning. Även om du har erfarenhet av statistisk analys och då i synnerhet multivariat. Kunskap inom PLC-programmering, Emerson DCS, qlik och/eller Tablå. Det är även positivt om du har ett intresse för att vara hand on i produktionsmiljö och trivs med att vara en aktiv del i att lösa problem. 
Du kommer med ett högt driv och engagemang i ditt arbete, är ansvarstagande och agerar på det du ser. Du trivs i en organisation där du får arbeta självgående och får utlopp för en vilja att utvecklas. Vi ser också att du har en god analytisk förmåga, samt ett gott sinne för planering och en god prioriteringsförmåga.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista dag för ansökningar är 2022-01-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar Flint Group med rekryteringskonsult Karolina Andersson. Vid frågor, är du välkommen att kontakta henne på [ Link removed ] alternativt 0705736613.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201372227